ایران پرسمان

آخرين مطالب

یادواره 93 شهید فرهنگی استان البرز/دانش آموزان و دانشجویان سیره و روش شهیدان را مطالعه کنند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در یادواره 93 شهید فرهنگی استان البرز گفت: نسل جوان، دانش آموزان و دانشجویان باید سیره و روش شهیدان را مطالعه کنند و در این مراسم‌ها حضور پیدا کنند و با نحوه زندگی شهیدان آشنا شوند.

به گزارش «ایثار استان البرز»، یادواره 93 شهید فرهنگی استان البرز چهارشنبه 17 خردادماه با حضور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، مرتضی ولی پوری معاون ولی پوری معاون سیاسی و امنیتی استانداری البرز، سلیمان رستمیان و علی حجرگشت مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و آموزش‌وپرورش استان البرز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا تویسرکانی نماینده ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین و دیگر مسئولین در کانون شهید فهمیده کرج برگزار و از خانواده‌های معظم شهدای فرهنگی تجلیل شد.
سلیمان رستمیان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران، هدف از برگزاری یادواره‌های شهدا را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه عنوان کرد و گفت: برگزاری یادواره‌های شهدا ترویج فرهنگ ایثار، مجاهدت و ازخودگذشتگی ایثارگران در روزهای سخت انقلاب و دوران دفاع مقدس است.
وی در ادامه تصریح کرد: هدف از برگزاری یادواره‌ها این است که ما بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را به جامعه ترویج کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز افزود: نسل جوان، دانش آموزان و دانشجویان باید سیره و روش شهیدان را مطالعه کنند و در این مراسم‌ها حضور پیدا کنند و با نحوه زندگی شهیدان آشنا شوند.
رستمیان بر لزوم زنده نگه‌داشتن یاد و خاطر شهدا و تکریم خانواده‌های معظم شهدا تأکید کرد و گفت: ما تا ابد شرمنده شهدا هستیم و امیدواریم با ادامه راه شهدا بتوانیم به بخشی از وظایف خود در مقابل شهدا عمل کنیم.
راه و سیره شهدا خط‌ مشی ما در آموزش‌وپرورش است
علی حجرگشت هم در این مراسم یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای معلم و دانش‌آموز را گرامی داشت و گفت: اولین کار شهدا، دفاع از ولایت بود و شهدای ما با بصیرت اعتقادی و اخلاقی و ولایت مداری که داشتند، موفق شدند.
وی با اشاره به فرموده‌ی امام خمینی (ره) به علمای بزرگ که «سال‌ها عبادت کردید اما وصیت‌نامه‌ی شهدا را بخوانید و تفکر کنید» گفت: مسئولیت و رسالت ما در آموزش‌وپرورش بسیار مهم است و امیدواریم دعای شهدا شامل حال همه ما شود.
حجر گشت اظهار داشت: راه و سیره شهدا، نقشه راه ما در زندگی ، فعالیت‌ها و به‌ویژه در آموزش‌وپرورش است و هیچ زمانی نباید از یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای معلم که نقش آنها ایثارگری خیلی زیادی داشت از یاد ما برود.
وی در پایان یادآور شد: تحلیل زندگی دنیوی و اخروی شهدا، بهترین آورده‌ای است که این عزیزان برای ما از خود به یادگار گذاشته‌اند که این رموز را در هیچ جای دنیا و در هیچ منبعی پیدا نخواهید کرد.
آموزش‌وپرورش، مولد نهادهای انقلابی کشور است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین تویسرکانی نیز در این مراسم شهدا به‌ویژه شهدای معلم را چراغ راه انسان‌ها و سکان‌دار انقلاب اسلامی دانست و افزود: دستاوردهای دفاعی کشور ازجمله موشک هایپرسونیک فتاح که به‌تازگی رونمایی شده است، همه از ثمره خون شهدا است و باوجود همه این دستاوردها، دشمن تلاش می‌کند تا مردم را ناامید کند.
وی گفت: آموزش‌وپرورش مولد بسیاری از نهادهای انقلابی کشور بوده و هست و همه افراد به یاد دارند که جهاد، بسیج، سپاه پاسداران و خیلی از این نهادها از دل آموزش‌وپرورش و معلمان ایجاد شد؛ یعنی نه تنها آموزش‌وپرورش نهادی انقلابی است بلکه خودش مولد نهادهای انقلابی بوده است.
تویسرکانی اظهار داشت: در حوادث اخیر اقلیتی نقش‌آفرین بودند اما عمده مردم ما، دانش آموزان ما، افراد متدین و با حیایی هستند و همه اینها مرهون تلاش آموزش‌وپرورش است.
وی در پایان یادآور شد: سنت خدا این است که هرکس به خون شهدا خیانت کند، رسوا می‌شود و همه ما باید در این زمینه مراقبت کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1006619/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

نمایش زیبای دلفین ها بر روی موج ها در فلوریدا

تولید اکسیژن توسط یک گیاه در زیر آب

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

جدیدترین خبر درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

«روستای سلین» از توریستی ترین و زیباترین روستاهای منطقه هورامانات بهار

دریاچه زیبای یاماناکا در ژاپن

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

ما سر سفره این آقا قد کشیدیم...

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

وضع مالی بد فردوسی!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404