ایران پرسمان

آخرين مطالب

اکرمی: نهضت و مقاومت در کشورهای آمریکای لاتین بخاطر افکار امام خمینی است سیاست روز

اکرمی: نهضت و مقاومت در کشورهای آمریکای لاتین بخاطر افکار امام خمینی است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - جماران / عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: الآن به طور کلی حتی اگر کشورهای آمریکای لاتین هم نهضت و مقاومتی می‌بینیم، به خاطر افکار امام خمینی(س) است. ما موظف هستیم این امام را به درستی بشناسیم، به دیگران بشناسانیم و شبهات، اشکالات یا حتی سؤالاتی که مطرح می‌کنند را به درستی پاسخ اقناعی بدهیم و اصل را بر روشنگری و آگاه‌سازی بگذاریم.
سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه امام درست اندیشید و عمل کرد، گفت: الآن به طور کلی حتی اگر کشورهای آمریکای لاتین هم نهضت و مقاومتی می‌بینیم، به خاطر افکار امام خمینی(س) است. ما موظف هستیم این امام را به درستی بشناسیم، به دیگران بشناسانیم و شبهات، اشکالات یا حتی سؤالاتی که مطرح می‌کنند را به درستی پاسخ اقناعی بدهیم و اصل را بر روشنگری و آگاه‌سازی بگذاریم.
وی در واکنش به هجمه‌های علیه امام خمینی(س) در هفته دفاع مقدس گفت: من چون در آغاز طلبگی امام را از نزدیک دیدم و مبارزات امام را پیگیری می‌کردم، می‌توانم چند نکته محکم و مستند درباره امام بگویم. اولین نکته این است که امام یک مجتهد و فقیه از هر جهت برجسته بود. از نظر سواد اصولی، فقه، فلسفه، تفسیر قرآن و حتی دیوان و ادبیات امام یک فقیه مسلّم و قطعی بود.
عضو جامعه روحانیت مبارز افزود: نکته بعدی بینش امام است؛ امام یک بینش فرامکانی و فرازمانی داشت. به اعتبار اینکه مجتهد فقیه آینده را می‌دید، خود را برای آینده آماده می‌کرد. وقتی وارد مبارزه شد، با نظام پهلوی، آمریکا و کاپیتولاسیون در افتاد، همه اینها بر اساس بینش و دانشی بود که امام داشت؛ و درست اندیشید و عمل کرد تا در نتیجه سال 57 به پیروزی شد.
وی با اشاره به شجاعت امام خمینی(س)، تأکید کرد: در بیان، قلم، مقاومت و ایستادگی مقابل دشمن، هیچ وقت امام نترسید. طرف مقابل را مرعوب می‌کرد ولی خودش مرعوب واقع نشد و واقعا با یک شجاعت علوی مسیر را ادامه داد تا به پیروزی رسید.
اکرمی اظهار کرد: من خودم خاطره‌ای دارم که امام به مؤتلفه فرموده بود من دنبال این هستم که استبداد را از ایران بردارم، دست استعمار را از بدن ایران قطع کنم و برای ظهور امام عصر(عج) زمینه‌سازی فراهم کنم. دو مطلب اولی که قطع استبداد و قطع دست استعمار بود، موفق شد و به اندازه خودش برای ظهور امام زمان(عج) هم زمینه‌سازی کرد.
وی افزود: الآن به طور کلی حتی اگر کشورهای آمریکای لاتین هم نهضت و مقاومتی می‌بینیم، به خاطر افکار امام خمینی(س) است. ما موظف هستیم این امام را به درستی بشناسیم، به دیگران بشناسانیم و شبهات، اشکالات یا حتی سؤالاتی که مطرح می‌کنند را به درستی پاسخ اقناعی بدهیم و اصل را بر روشنگری و آگاه‌سازی بگذاریم.
عضو جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: به نظر من می‌آید که هرکسی آزاده است، پیرو هر مرام و مذهبی باشد، باید نسبت به حرّ بودن، آزاداندیشی و آزادگی‌سازی امام احترام بگذارد. امام می‌گفت مردم قیّم نمی‌خواهند؛ مردم درست می‌اندیشند، این مردم ایران را زمان رسول اکرم(ص) نداشتیم. مردم ما مقاوم و شجاع هستند و باید با اخلاق محمدی(ص) با آنها برخورد و آگاه‌سازی کنیم و جلو برویم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1045946/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غذای حرام؛ اثری فراتر از جسم!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

از امام رضا(ع) بخواه دعا کند هدایت شویم

دهانه آتشفشان راین در کرمان

خلاقیت هنرمند مشهدی در آماده سازی کیک با طرح آهو

آماده سازی و نصب دسته گل‌های سالروز ولادت امام رضا (ع)

تفحص پیکر شهیدی با قمقمۀ پرازآب

این شمس الشموس است که از راه رسیده

نام رضا صفای دل اولیا بود

مولودی خوانی آقای عباس حیدر زاده در حرم رضوی

سرودخوانی آقای حاج مهدی سروری در حرم رضوی

حکمت/ ارزش گمان مؤمن

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

تصادف یک خودرو با خودروی برقی کودک یک‌ساله

توصیه خادم مهمان سرای غدیر برای خواندن یک دعای خاص در مشهد

نمایی زیبا از طبیعتِ تالش

آیین تعویض پرچم گنبد حرم مطهر رضوی

چگونه سال اولی‌ها را به حرم مطهر امام رضا (ع) می‌برید؟

نگاهی به گنجینه‌هایی که در موزه آستان قدس حرم رضوی

خاطره یک پزشک از شفا یافتن دو کودک نابینا از یک روستا

مداحی ابوالفضل مشکینی در صحن حضرت به مناسبت ولادت امام رضا (ع)

نمایی زیبا از تعویض پرچم گنبد امام رضا(ع)

چندتا لوکیشن در مازندران که تو بهار حتما باید ببینید

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

تحلیل هاآرتص از وعده خبر بزرگ ترامپ درباره ایران

سفارت ایران در واتیکان، انتخاب پاپ جدید را تبریک گفت

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

بی انصافی در نماز

شگفتی طبیعت؛ تخم‌گذاری حلزون غول‌پیکر از گردن

ارتفاعات رودبار در گیلان

علت انتخاب نام خانوادگی ایرانی برای فرمانده نیروی دریایی ارتش

ماجرای جالب یکی از خادمان مهمان سرای غدیر برای خادم شدن

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

غزل زیبای سعدی

کمالوندی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی دارد و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»