ایران پرسمان

آخرين مطالب

زاکانی:

گام اول اجرای طرح «من شهردارم»، افتخارآمیز بود شهرداری تهران

گام اول اجرای طرح «من شهردارم»، افتخارآمیز بود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - علیرضا زاکانی شهردار در تهران در آیین رونمایی از دومین دوره طرح «من شهردارم» با اشاره بر این مهم که مدیریت ششم شهری در تلاش است با تکیه به توان مردم، به اهداف بلند خود برای توسعه شهر برسد گفت: آرای تک‌تک شهروندان قابل استماع است و در تمام شئون اداره شهر می‌باید به توان مردمی تکیه کرد.

به گزارش خبرنگار شهر ، آیین رونمایی از دومین دوره طرح «من شهردارم» صبح امروز -11 آذرماه 1402- باحضور شهردار تهران، رییس شورای اسلامی شهر، جمع دیگری از مدیران شهری و سفرای مردمی برگزار شد. 
علیرضا زاکانی شهردار تهران در این برنامه گفت: گام اول اجرای طرح «من شهردارم»، افتخارآمیز بود. برای ما مشارکت مردم اصل است. این اصل مستفاد از آرمان‌های انقلاب اسلامی است.
وی اعتماد امام(ره) به مردم را بزرگترین گنج انقلاب دانست و افزود: اساس انقلاب نیز اعتماد به همین اصل بود. انقلاب بدون اتکای به مردم اساسأ امکان پیروزی نداشت. امام راحل هم با اتکای به مردم و توکل به خدا انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند.
زاکانی تصریح کرد: «من شهردارم» بارقه‌هایی از روش مردم‌سالاری دینی است. هر کجا به مردم تکیه کردیم، عنایت الهی هم شامل حال مدیران شد. دفاع مقدس نمونه درخشانی از نقش مردم است.
شهردار تهران گرفتاری رژیم سفاک صهیونیستی را در باتلاق غزه را ناشی از درگیری با مردم دانست و خاطرنشان کرد: مقاومت اسلامی امروز به اقتضای توان مردم در صحنه حضور دارد. این جنایتکاری با شکست رژیم به‌زودی تمام خواهد شد.
وی با اشاره به اتمام گام اول طرح «من شهردارم»، اضافه کرد: ریشه این کار از طرح رصد شورای شهر گرفته شد. با همکاری معاونت برنامه‌ریزی شهرداری کار عمق پیدا کرده و گسترده شد.
دو ویژگی دیگر در دومین دوره «من شهردارم» در معرض انتخاب مردم است: اول نظام مسائل شهر، دوم عرضه توانمندی‌های مردم برای مشارکت در اداره شهر. این مسیری برای استفاده از توانمندی‌های شهروندان در اداره شهر خواهد بود.با تلاش سازمان فاوا، مردم در فرایند اجرای پروژه‌ها نیز به صورت برخط نظارت خواهند کرد. جا دارد در همین برنامه از 1500 سفیر این طرح که در اجرای برنامه به ما مساعدت خواهند کرد، تشکر ویژه دارم.
زاکانی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در طرح‌ «من شهردارم» گفت: بدون اتصال به توانمندی‌های متن جامعه، پیش‌برد این طرح امکان‌پذیر نیست. می‌باید انگیزه‌های شهروندان را برای مشارکت در این برنامه برانگیخت تا با امکانات متن جامعه به اهداف طرح دست یافت.مقدمه مشارکت مردم، ایجاد اعتماد است. بستر مشارکت مردمی هم کاملاً فراهم شده است. نخستین دوره طرح «من شهردارم» نشان داد این ایده عملیاتی است. حالا شهروندان در هر لباس و جایگاهی که هستند، می‌توانند در اداره شهر مشارکت کرده و خود را صاحب شهر بدانند.
شهردار تهران در پایان با اشاره بر این مهم که مدیریت ششم شهری در تلاش است با تکیه به توان مردم، به اهداف بلند خود برای توسعه شهر برسد، گفت: در طرح «من شهردارم» همه صاحب‌خانه هستند. آرای تک‌تک شهروندان قابل استماع است و در تمام شئون اداره شهر می‌باید به توان مردمی تکیه کرد.جز این موارد طرح «ستاد محلات» نیز که در شورا تصویب شد، روی دیگری از مشارکت مردمی در اداره شهر تهران است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1069290/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم های جالب این حشرات را ببینید

پلیس خودروی متخلفان را با لیفتراک می‌برد!

ما همه مدیون امام رضا(ع) هستیم؛ هم در دنیا و هم در آخرت

کارمای آبی؛ هشت‌پا یک غواص را خفه کرد

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

توضیحات بقائی در مورد سفر عراقچی به عربستان و قطر

قالیباف: هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

واکنش زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و نام خلیج فارس

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

سوئیس در یک روز بارانی

حب امیرالمومنین علیه السلام

درهای خیر در کلامِ استاد فاطمی نیا

«آرامشم امام رضا» با نوای کربلایی‌محمدرضا نوشه ور

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به گزارش‌های ساختگی پیرامون سایت ادعایی هسته‌ای

عراقچی: استخدام یک فرقه منحرف توسط نتانیاهو برای انتشار اطلاعات مثلا ترسناک، نشانه کمال استیصال است

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

جواب امام هادی(ع) برای 4 مشکل شخص گرفتار

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا یک‌شنبه برگزار می‌شود

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

مجمع الجزایر آزور در پرتغال

العربی الجدید: عراقچی به عربستان و قطر می‌رود

عراقچی پس از پایان سفر دو روزه هند، وارد مشهد شد

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

تفال/ فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش

تقویم تاریخ/ ولادت پیشوای هشتم مسلمانان، حضرت امام رضا(ع)

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

راز درخشش پر طاووس

دوس دارم نِگات کنم، تو هم منو نِگا کنی...

مراسم ویژه نوجوانان امام رضایی در حرم رضوی

منتقدان مسلمان‌تر از پیامبر(ع) به امام رضا(ع)

زمزمه صلوات خاصه امام رضا علیه السلام