ایران پرسمان

آخرين مطالب

اجرای طرح اقتصاد مقاومتی برنامه راهبردی برای نجات کشور​ / سید صولت مرتضوی _ وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی وزارت رفاه

اجرای طرح اقتصاد مقاومتی برنامه راهبردی برای نجات کشور​ / سید صولت مرتضوی _ وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان -

دهمین سالگرد ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را در حالی گرامی می داریم که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری "مدظله العالی" با ابلاغ سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» در سال 1392 پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی را عامل شکست و عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران دانستند . معظم له بر اینکه اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در بحران‌های رو به افزایش جهانی، الگویی الهام‌بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند تاکیدی ویژه داشتند .
از سوی دیگر تأمین شرایط و فعال‌سازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایه‌های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت‌های اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاری‌های جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کم‌درآمد و متوسط، نقشه راه سیاستهای ابلاغی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فصل الخطاب جهت گیریهای دولت در این حوزه قرار گرفت .
بر این اساس جهت گیری و محور فعالیت ها در دولت مردمی سیزدهم و وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و در بخش توسعه کارآفرینی و اشتغال نیز به تغییر پارادایم به رشد فراگیرمعطوف گردید. استراتژی رشد فراگیری که عمدتا" با تکیه بر نیروی انسانی و ایجاد بخش ها و صنایع موجد اشتغال کشور شود.
امروز دولت با افتخار اعلام می کند که به تعهد خود در زمینه ایجاد اشتغال عمل کرده است . دولت صادق الوعد در دو سال گذشته بیشتر از تعهد ایجاد اشتغال 1 میلیون در سال عمل کرده است. در عین حال معتقدیم ظرفیت نیروی انسانی و منابع ما با شدت بیشتر از عملکرد ماست و نباید به این حد ایجاد اشتغال کفایت کرد . از همین رو سازمان فنی و حرفه ای کشورمان باید افراد را با صنایعی که شغل ایجاد می کنند توانمند کند .
همچنین معتقدیم مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با گستره ای از اهداف و ماموریتها، مقوم اقتصاد مقاومتی در توسعه کارآفرینی و اشتغال و بویژه حوزه تعاون در مردمی سازی اقتصاد، بواسطه بهبود رفاه عمومی در گسترش عدالت،با پیگیری قانونی سهم بری عادلانه سرمایه انسانی در زنجیره تولید در ارتقاء درونزایی و با تنظیم برنامه اقتصادی شرکت های تابعه برای تولید صادراتی و با ارزش افزوده بالا در تقویت برونگرایی و دانش بنیانی اقتصاد کشور ، ایفاگر نقش محوری در تحقق اقتصاد مقاومتی است .
در پایان ضمن تبریک این مناسبت در کنار سایر ارکان دولت مردمی سیزدهم متعهدیم تا تلاش حداکثری مدیریتی ، کارشناسی و مردمی مجموعه پرتلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی بکار گیریم.
29 بهمن 1402 21:04
کد خبر : 335,818
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1096223/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضرتی: عراقچی مسائل قبل، حین و بعد از مذاکرات را بلافاصله به اطلاع ما می‌رسانند

حضور جمعی از نمایندگان مجلس عراق در صحن پارلمان ایران

سوال از وزیر کار در مجلس اعلام وصول شد

هرتزوگ: نزاع‌های داخلی وضعیت امنیتی اسرائیل را تضعیف می‌کند

سرمقاله شرق/ مدیریت بحران یا بحران‌ساز

سرمقاله کیهان/ دو خطا از یک تجربه تلخ

هشدار جدی به پرمصرف‌ها؛ قبض‌های سنگینی در راه است

واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟

بی احتیاطی هنگام تخلیه بار از روی قایق

به خیر گذشتن یک حادثه در جاده!

ناجی جان فضانوردان آپولو 13 درگذشت

درگذشت گنجینه ادبیات معاصر

سخنگوی دولت: خلیج فارس تا همیشه، فارس خواهد ماند

توصیف ویتکاف از دیدار با عراقچی

هدیه جالب یک رسانه عربستانی به سفیر ایران

حضور نمایندگان مجلس بلغارستان در مجلس؛ نادری به زبان انگلیسی خوش آمدگویی کرد

درگیری‌های دمشق 16 کشته برجای گذاشت

آمریکا: فعلا خبری از عادی سازی روابط میان واشنگتن و دمشق نیست

کابوس تل‌آویو

تونل برفی ازنا شگفتی طبیعت در قلب اشترانکوه

تصادف ماشین و موتور داخل پارکینگ!

درخشش دو غول آسمانی؛ مقارنه ماه و سیاره مشتری در شامگاه امروز

بخشی از کتاب/ ورود به ناخودآگاه ذهن با دویدن

جاسوس ارشد موساد اعدام شد

حواشی اظهارات جنجالی نماینده قم؛ رئیسی به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان توضیح داد

رضایی: تا این لحظه ما دلیل و سندی مبنی بر دخالت خارجی در حادثه بندر شهید رجایی نداشتیم

تأکید کیم جونگ‌‌اون بر تسریع تجهیز هسته‌ای نیروی دریایی

سرمقاله اعتماد/ اهداف انقلاب اسلامی از نگاه بنیان‌گذار (12)

پیدا و پنهان مذاکرات هسته‌ای

سرمقاله ایران/ جایگاه نام خلیج فارس در فرهنگ عمومی

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

لبخند آسمان بر فراز مکزیک

خوابی که یک شراب‌خوار را راهی سفر حج کرد

انتقاد صباغیان از قالیباف با خواندن شعر

پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی به دار مجازات آویخته شد

حضور خادمان حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در حیاط دولت به مناسبت دهه کرامت

عصبانیت زن آمریکایی از مردی که کلاه ترامپ بر سر دارد

وداع تلخ پدر فلسطینی با فرزندانش در پی حملات هوایی به غزه

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری

با دروغ سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی، آمریکا را کعبه آمال جا نزنید!

اصرار عجیب برای وجاهت بخشیدن به کارگروه مافیایی FATF

پایان مهلت 50 روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا

دریافت 35 هزار میلیارد تومان مالیات از خودرو در 1403

عاقبت رانندگی با سرعت زیاد

تحقیق جدید جهانی؛ واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

جت‌های تجاری می‌توانند به‌زودی زمین را خنک کنند