ایران پرسمان

آخرين مطالب

شناسایی 15 همت تخلف در طرح نظارتی بازار نوروز و ماه رمضان اقتصاد روز

شناسایی 15 همت تخلف در طرح نظارتی بازار نوروز و ماه رمضان
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /در نتیجه طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز 1403، تعداد 49 هزار و 242 واحد متخلف با بیش از 55 هزار و 724 مورد تخلف به ارزش بیش از 15 همت شناسایی شده و عمده تخلفات کشف شده مربوط به تخلف گرانفروشی بوده است.
 بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در رابطه با اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز 1403، در بازه زمانی اول اسفندماه 1402 تا 24 فروردین ماه سال جاری، بیش از 206 هزار بازرسی در بخش‌های مختلف کالایی و خدماتی سراسر کشور انجام شده است.
از این میزان تعداد 49 هزار و 242 واحد متخلف با بیش از 55 هزار و 724 مورد تخلف به ارزش بیش از 15 همت شناسایی شده و عمده تخلفات کشف شده مربوط به تخلف گرانفروشی بوده است.
همچنین طبق جمع بندی عملکرد بازرسی ادارات صمت استان‌ها در طول برگزاری طرح یاد شده، بیشتر بازرسی‌ها و پرونده‌های تشکیل شده توسط ادارات صمت استان‌ها به ترتیب در بخش واحدهای اقتصادی خرده فروش، توزیعی و خدماتی انجام شده و محصولات خوراکی و صنایع غذایی و پوشاک، کیف و کفش بیشترین بازرسی‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

گفتنی است مردم می‌توانند درصورت مشاهده تخلف صنفی با مراجعه به ستاد خبری سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و شهرستان‌های تابعه شکایت خود را تنظیم کنند یا از طریق تلفن (124)، پورتال سازمان حمایت به نشانی الکترونیکی www.cppo.ir، سایت (124.ir) و اپلیکیشن آپ شکایت خود را مطرح کنند.
طبق قانون نظام صنفی گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه عدم اجرای ضوابط قیمت‌گذاری و توزیع، فروش اجباری، ‌عدم درج قیمت و عدم صدور صورتحساب از جمله مهم‌ترین تخلفات صنفی است.
همچنین بر اساس قانون صنفی باید درآمدهای ناشی از جریمه‌های دریافتی به حساب خزانه واریز ‌شود و معادل آن در بودجه‌های سنواتی منظور و توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از تأمین بار مالی ماده (44) این قانون به‌طور مساوی در اختیار سازمان تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار ‌گیرد تا در اجرای این قانون هزینه کنند اما اتاق اصناف بارها نسبت به دریافت نکردن این بودجه گلایه کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1120873/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای گروسی درباره موافقت ایران با مذاکره برای بازگرداندن دوربین‌های نظارتی

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاروان نتانیاهو

4 سناریوی احتمالی ارتش اسرائیل درباره جنگ غزه

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

نیشابور، از اولین های تمدن‌های استان خراسان

طبیعت مسحور کننده آبشار کردیت در استان چهارمحال و بختیاری

امام حکمت و علم...

لبخند ماه در آسمان ایران هم قابل مشاهده است؟

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

کاخ‌سفید: صبر ترامپ درباره روسیه و اوکراین دارد تمام می‌شود

آب و تهران بی‌مرز

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

خالی کردن 1 میلیون دلار پول نقد روی سر مردم جمهوری چک!

رنگ و بوی طبیعت را در لرستان

از ما نیست کسی که نماز را سبک بشمارد

تکنولوژی عجیب کلاه خلبان f35

سه انفجار در پارکینگ یک مرکز خرید در مسکو

مدل های سه بعدی ابرنواخترها

شعرخوانی دلنشین امیرحسین ماحوزی

هدیه خاص رحیم پور ازغدی به مسعود پزشکیان

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

ترامپ: زلنسکی می‌تواند صلح کند یا سه سال دیگر برای از دست دادن کل اوکراین بجنگد

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رئیس پنتاگون آب پاکی را بر دستان اروپا ریخت!

عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ماموران رفتند

پنتاگون در مرز جنون

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

نرخ آپارتمان های میان متراژ تهران در فروردین 1404

شترها راه را بر قطار در هرمزگان بستند!

سقوط از ارتفاع در زمین لرزه پرقدرت امروز استانبول

به لطف یک پروتئین، داروهای تزریقی را می‌توان به شکل خوراکی مصرف کرد

شاعرانه/ دل‌واپسی‌ام نیست، چه باشی چه نباشی

تخت روانچی دفتر یادبود درگذشت پاپ فرانسیس را امضا کرد

گزارش یک رسانه بریتانیایی از جزئیات نامه ملک سلمان به ایران

مرندی: عملکرد وزارت خارجه در این مذاکرات عاقلانه بوده

قیمت رسمی فروش نفت ایران اعلام شد

ترامپ: «وضعیت اوکراین وخیم است»