ایران پرسمان

آخرين مطالب

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: شهدای ما مانند شهید آیت‌الله رئیسی در هر کوی و برزن به دنبال خدمت می‌رفتند بنیاد شهید و امور ایثارگران

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: شهدای ما مانند شهید آیت‌الله رئیسی در هر کوی و برزن به دنبال خدمت می‌رفتند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در اولین کنگره شهدای هوانیروز ارتش که امروز دوشنبه 18 تیرماه برگزار شد، گفت: اگر کسی می‌خواهد به عنوان یک قهرمان جاودانه از این دنیا برود مانند شهدای ما و شهید آین‌الله رئیسی در هر کوی و برزن به دنبال خدمت می‌رود و به خود و خستگی خود فکر نمی‌کند.

به گزارش ایثار، دکتر سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی در این کنگره گفت: امروز افتخار پیدا کردم در جمع تیزپروازان هوانیروز به پاسداشت کنگره شهدای قهرمان، خدمت عزیزان برسم شهدای عزیز امام یاد و نامشون همیشه زنده است و نوع جاودانگی آنها با سایر درگذشتگان متفاوت است. نزدیک‌ترین فرد هم که از بین ما به رحمت خدا می‌رود تا چهلم عزادار هستیم و چند سالی سالگرد برگزار می شود، اما شهید خصوصیتش این نیست، هیچ وقت فراغ آن‌ها اتمام پیدا نمی‌کند و یاد آن ها همیشه زنده است و این خصوصیتی است که خدا در شهدا قرار داده است به معنای واقعی آنها زنده‌اند و در کنار ما زندگی می‌کنند و الهام بخشند.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی افزود: اگر انسان قلب صافی داشته باشد توان ارتباط برقرار کردن با شهدا را به راحتی دارد و ما در بنیاد شهید در این باره دو الی سه طرح برای ارتباط نوجوان‌ها با شهدا برقرار کردیم. دیروز رهبر انقلاب فرمودند که به شهید رییسی بارها گفتم از این همه حجم کاری مریض می‌شوید، اما شهید رئیسی می‌گفت من درکی از خستگی ندارم. شهدایی که ما می‌شناسیم را اگر مرور کنیم انگار دنبال خدمت و ایثار می‌دویدند و دنیا را به عنوان یک فرصت می‌دیدند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خصوصیات شهید این است که جسم و زندگی خود را می‌بخشد، بررسی شهدا جنگ و مدافع حرم به راحتی با این نوجوانان ارتباط برقرار می‌کنند این ویژگی را خداوند در آن‌ها قرار داده است و هدف آن تربیت انسان است.اگر کسی چگونه مردن خود را انتخاب کند چگونه زندگی کردن را خواهد آموخت یعنی کسی مرگش را انتخاب کند و بر اساس آن مرگ ، زندگی را انتخاب می‌کند.
معاون رئیس جمهور گفت: اگر کسی می‌خواهد به عنوان یک قهرمان جاودانه از این دنیا برود مانند شهدای ما و شهید آین‌الله رئیسی در هر کوی و برزن به دنبال خدمت می‌رود و به خود و خستگی خود فکر نمی‌کند. در زمان جنگ 2 میلیون نفر بودند که به جنگ رفتند اینطور نبود که در زمان جنگ همه جانشان را در طبق اخلاص بگیرند و شاید آنزمان هم بودند افرادی که به فکر منافع شخصی خود بودند در واقع در تمام دوران ها افراد با عقاید و رفتارهای مختلف وجود دارند.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی اظهار کرد: امروز نیز شخصیت‌های بزرگی راه خود را انتخاب می‌کنند، در این سه سالی که توفیق خدمت در بنیاد شهید را داشتم حدود 1000 شهید به علتهای مختلف اتفاقات به مجموعه بنیاد شهید اضافه شدند یعنی اینطور نبوده است که این بستر جمع شود و نباشند افرادی که جانشان برای مردم ببخشند که این افراد در گروه‌های مختلف سنی بوده اند و الان نیز شخصیت‌هایی داریم که حاضرند جانشان را برای مردم فدا کنند و به قول امام خمینی (ره) ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد. 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: کشور ما در منطقه مهم جهان قرار گرفته است که تمام سلطه‌گران جهان در طول تاریخ سعی در استعمار آن را داشتند و آمریکا و انگلستان که می‌خواستند جهانگشایی کنند معتقد بودند که باید بر ایران مسط شوند. خداوند ما را در این موقعیت جغرافیایی قرار داده و به دلیل قدرت مردم و غیرت جوانان و خلبانان غیور ما، استقلال، عزت و قدرت این کشور حفظ شده است و امروز می توانیم به عنوان یک قدرت در دنیا عرض اندام کنیم.
معاون رئیس جمهور افزود: این قدرت به پشتوانه دانشمندان ما و غیرت نیروهای مسلح و جهاد خانواده شهدا به عنوان خاک ریز دوم محقق شده است. بنابراین جامعه باید نسبت به خانواده‌های شهدا سپاسگزار و نسبت به آنها متواضع باشد زیرا آنها داشته‌های خود را فدای این سرزمین کردند که اکنون توانسته ایم در جایگاه افتخار و عزت بایستیم. کشورهای جهان به قهرمانان خود شناخته می‌شوند و دنیا اگر می‌خواهد ما را بشناسد باید به واسطه شهدای ما باشد و شهدای ما قهرمانانی بودند که خود را برای حفظ و امنیت فدا کردند.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی گفت: کادر پرافتخار هوانیروز در روزهای اول جنگ زمانی که نیروی زمینی منسجمی نداشتیم، نیروی هوایی به خصوص هوانیروز جلوی دشمن ایستاد و آن را متوقف کرد و این برگ زرین در تاریخ هوانیروز خواهد ماند. قهرمان ما با دست خالی وقتی امکاناتی نبود و ما هنوز بر پرنده‌های خود مسلط نشده بودیم و وابستگی فنی وجود داشت این بچه‌ها خود را زود پیدا و دشمن را متوقف کردند و آن‌ها با عملیات‌های سنگین در طول جنگ ایفای نقش کردند و ما از نظر تجهیزات زرهی نسبت به دشمن در وضعیت ضعیف بودیم و بچه‌های هوانیروز بودند که تجهیزات زرهی دشمن را از کار انداختند که بنده خود در کربلای 5 شاهد این اتفاق بودم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1139553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ عوارض پنج آزادراه‌ دولتی تغییر کرد

آخرین وضعیت پرداخت سود سهام عدالت به مردم

تا 200 میلیون وام بدون ضامن ویپاد؛ ترا‌بانک پاسارگاد

تعیین و تکلیف حذف کارت سوخت خودرو در سه ماه اول 1404

صف چند کیلومتری در یخبندان کانادا برای ویزیت رایگان پزشک!

کشف یک جایگزین طبیعی برای «اوزمپیک»

چرا خاقانی مشهور نیست!

جزئیات تازه روزنامه ایران از شهادت قضات دیوان عالی کشور

طواف پیکر قضات شهید، حجج الاسلام رازینی و مقیسه در حرم مطهر حضرت معصومه

توصیف رئیس قوه قضاییه از شهید مقیسه

ساسان کریمی: به قول ظریف اروپایی‌ها کور می‌کنند ولی شفا نمی‌دهند

روایت اژه ای از تحول‌آفرینی شهید رازینی در بخش‌های مختلف دستگاه قضا

جزئیات سفر رییس جمهور به خوزستان؛ زمان اعلام شد

بیش از 30 شکوائیه علیه سربازان صهیونیست در خارج به جریان افتاده است

٢٥٠ میلیون دلار بودجه مراسم تحلیف ترامپ

سرمقاله آرمان ملی/ ابعاد حضور در کرملین

عارف: قبول داریم که دولت بنگاه دار خوبی نیست

پزشکیان: ما گازوئیل را لیتری 300 تومان می‌فروشیم، بیرون 60 هزار تومان است

نشست نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با روسای کارگروه‌های نخبگان شاهد و ایثارگر

برگی از تاریخ/ سرنوشت زنان حرمسرای ناصرالدین شاه قاجار پس از کشته‌ شدن او چه شد؟

گردش دنباله‌های رنگارنگ به دور خورشید

رئیس قوه قضاییه: باید به توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور توجه کنیم

عضو مجمع: نسل جوان سرعت ما را نمی‌پذیرد

مشاور رئیس‌جمهور: اجازه ندهیم موضوعیت انتخابات و رقابت سالم سیاسی زیر سؤال برود

قاضی‌القضات: به حال شهدا غبطه می‌خوریم؛ جا مانده‌ایم

اسرای آزاد شده فلسطینی: با ما مثل حیوان رفتار می‌کردند

از سرگیری حرکت کامیون کمک‌ها به غزه از سمت مصر

جشن و آتش‌بازی فلسطینیان در رام الله پس از آزادی اسرا

حماس: اسرای اسرائیلی را در سلامت کامل تحویل دادیم

انتقاد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از رئیس ستاد ارتش

بیش از 630 کامیون کمک‌های انسانی وارد غزه شد

پیکرهای بیش از 2 هزار شهید فلسطینی ذوب شده است؛ 10 هزار شهید همچنان زیر آوار قرار دارند

سرمقاله وطن امروز/ همدردی با LA؟

رشد یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 81 هزار تومان رسید

بیت کوین باز هم رکورد جدیدی از خود به جا گذاشت

ریزش 42 هزار واحدی شاخص بورس

مقام اتاق بازرگانی: برای خرید موتورسیکلت 500 میلیون وام می‌دهند، ولی حاضر نیستند 150 میلیون برای پنل خورشیدی بدهند!

مددکار بنیاد باید اخلاق و مدیریت حرفه‌ای داشته باشد

خمس به زبان ساده

گوناگون/ عجیب‌ترین حراج‌های جهان؛ از دندان ناپلئون تا آدامس جویده فرگوسن

خواندن شعر زیبای حسین منزوی درباره امام حسین (ع) توسط خانم شریفی مقدم

پاسخ بقایی به سؤالی درباره حکم دادگاه نوتردام و توقیف ساختمان شرکت ملی نفت

اظهارات فائزه درباره مرگ آیت‌الله هاشمی

بیگدلی: تصمیم درباره مذاکره به عهده عراقچی و پزشکیان نیست

آماده‌سازی نیروهای ارتش برای رزمایش امنیتی

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات مشاور رئیس‌جمهور درباره مذاکره با آمریکا

ترامپ پیش از تحلیف با بایدن چای می‌نوشد

ورود نظامیان ترکیه به سوریه

شادی فلسطینی ها در مسجدالاقصی

موضع‌گیری جنجالی ترامپ در مورد ترور برخی چهره‌های سیاسی در آمریکا