ایران پرسمان

آخرين مطالب

باحکم وزیر اقتصاد؛

"رضا مسرور" دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد منطقه آزاد کیش

"رضا مسرور" دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - با حکم عبدالناصر همتی، "رضا مسرور"دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش و به نقل از فرینا، طی مراسمی با حضور وزیر اقتصاد، آیین تکریم از حجت الله عبدالملکی و معارفه "رضا مسرور" بعنوان دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور برگزار شد.
عبدالناصر همتی طی سخنانی در این مراسم، که در محل وزارت اقتصاد و با حضور تعدادی از معاونان و مدیران وزارتخانه برگزار شد، با طبیعی و قابل درک خواندن تغییر پست های مدیریتی در دولت های مختلف، "رضا مسرور" دبیر جدید شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور را کارشناس، کار بلد و حرفه ای کار در این مناطق معرفی نمود.
وی در ادامه از زحمات و تلاش های "عبدالملکی" دبیر پیشین شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، در دوران مسئولیت قدردانی کرد.
وزیر اقتصاد عنوان کرد: حقیقت این است که کار در مناطق آزاد در کشور ما، به خلاف آنچه از نام آن بر می آید، چه بسا دشوارتر از مناطق عادی است و محدودیت های بیشتری به لحاظ فعالیت بانک ها و بیمه ها و ... در آن وجود دارد که من بسیار امیدوارم، آقای مسرور بتواند به نحوی برنامه ریزی کند که این محدودیت ها و مشکلات را کاهش دهد.
همتی تصریح کرد: مناطق آزاد مطلوب از نظر ما، باید محل جذب سرمایه خارجی و داخلی و سکویی برای صادرات باشد نه اینکه تبدیل به محلی برای تفریح و پایانه واردات به کشور شود.
وزیر اقتصاد با اشاره به افزایش تعداد مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور در سال های اخیر، ابراز امیدواری کرد، مسرور، دبیر جدید مناطق آزاد بتواند سامانی مناسب برای اداره این مناطق بیاندیشد.
حجت‌الله عبدالملکی، دبیر سابق شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور نیز در این مراسم، با اشاره به شناخت قبلی و سابقه همکاری خود با دبیر جدید این شورا، انتخاب مسرور را فرصتی مغتنم برای توسعه این مناطق عنوان کرد.
وی در ادامه به تشریح فعالیت ها و دستاوردهای دوره مدیریتی خود در مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور پرداخت.
"رضا مسرور" دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور نیز در این مراسم، ضمن قدردانی از حسن اعتماد دکتر همتی برای تصدی این پست، به تشریح برنامه های خود برای اداره مناطق آزاد پرداخت و از جمله بر پیاده سازی حکمرانی مطلوب بر این مناطق تأکید کرد.
وی با مقایسه نرخ تولید ناخالص داخلی کشورمان با برخی همسایگان مثل ترکیه و عربستان، ظرفیت های ایران را بسیار بیشتر از کشور های یاد شده و دست کم یک تریلیون و 500 میلیون دلار عنوان کرد که مناطق آزاد تجاری سهم بسیار ویژه ای در تحقق و دستیابی به آن دارند.
بنابر این گزارش، در حکم رضا مسرور آمده است، نظر به تعهد، صلاحیت، تخصص و توانمندی های ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی منصوب می شوید.عزت، توفیق و سربلندی جنابعالی را در انجام مأموریت های محوله از خداوند متعال خواستارم.
در حکم صادره از سوی دکتر همتی خطاب به دبیر جدید این شورا تأکید شده است: انتظار می رود، در این دوره مسئولیت نسبت به فعال سازی ظرفیت های مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی در جهت افزایش صادرات غیرنفتی و معرفی و بازاریابی جهانی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و پیگیری و برنامه ریزی جهت انتقال تکنولوژی به داخل کشور اهتمام ویژه و جدی بورزید.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1170556/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بورس باز هم رکورد زد

رئیس سازمان بورس: تامین مالی کوتاه‌مدت بر عهده نظام بانکی و بلند مدت بر عهده بازار سرمایه است

خبر خوش از تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن؛ زمان تحویل واحدها اعلام شد

سخن بزرگان/ علت مهم آشوب دل‌ها

کشتی عجیب و غریب چینی‌ها

انجام اولین آزمون چسبندگی پروبیوتیک‌ها به سلول‌های هدف در کشور

دانشمندان یک خانه مریخی را منفجر کردند

هوش مصنوعی بومی به وزیر راه و شهرسازی مشورت می‌دهد

آغاز فعالیت‌های بخش مجازی نمایشگاه کتاب

بخشی از کتاب/ ماموریتی برای زندگی

نشست سخنگوی قوه‌قضائیه؛ حکم پرونده باغ ازگل صادر شد

ماموریت پزشکیان به وزیر کار درپی حادثه بندر شهید رجایی؛ به خانواده جانباختگان از هر نظر رسیدگی خواهیم کرد

واکنش عارف به فعال شدن سفارتخانه‌های ایران و سودان

پزشکیان: شناسایی علت وقوع حادثه بندر شهید رجایی مقدم بر شناسایی مقصر حادثه است

واکنش سخنگوی دولت به خبر استیضاح وزیر راه

مهاجرانی: این هفته، هفته آخر بررسی لوایح پالرمو و CFT در مجمع خواهد بود

گشایش دفتر یادبود قربانیان حادثه بندر شهید رجایی در پایتخت پاکستان

خط درست سیاسی در سیاست خارجی ایران به روایت معاون سیاسی سپاه

بابک در مرخصی/ سخنگوی قوه قضائیه: فعالیت‌های اقتصادی زنجانی منع قانونی ندارد

هشدار صنعا به انگلیس درباره عواقب تجاوزگری علیه یمن

سرمقاله وطن امروز/ دختران، تجرد و آینده

رشد 42 هزار واحدی شاخص کل بورس

بازار طلا و سکه آرام گرفت؛ دلار در کانال 81 هزار تومان

گوناگون/ گنجینه تاریخی که دزدی از آب درآمد!

دزدگیر هوش مصنوعی هندی‌ها در فروشگاه

سی تی اسکن می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد

چهارمین ماموریت سرنشین‌دار «آکسیوم اسپیس» روز 29 مه پرتاب می‌شود

کشف حلقه گمشده بین التهاب مغز و آلزایمر

سه فضانورد چینی با یک روز تاخیر به زمین بازگشتند

موشک «آلفا» هنگام پرتاب دچار حادثه شد

کتابی برای "بازسازی پیمان زخم‌خورده"

متحدان ترامپ: 2 گروه می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند

7 لایحه و طرح توسط هیئت رئیسه مجلس وصول شد

استیضاح وزیر نیرو کلید خورد

رویترز: مدیران سیاسی ایران و تروئیکای اروپا روز جمعه در رم دیدار می‌کنند

استفاده از بمب سنگرشکن در حمله به غیرنظامیان در یمن

دست رد رئیس جمهور مصر به سینه «ترامپ»

سرمقاله جوان/ قدرت بازدارندگی ایران به‌رغم بودجه محدود

جزئیات افزایش 4 تا 14 میلیونی دریافتی کارمندان

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

دردسرسازی زنبورها در یک مسابقه

ساختمانی برای پرورش گوسفند در چین!

تولید اولین ژنراتور فضایی برای تولید برق هسته‌ای

پیاده‌روی سریع، خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

اظهارات مهم عراقچی درخصوص مذاکرات؛ از جلسه با سه کشور اروپایی تا اعلام مکان بعدی گفتگو‌ها

حضرتی: عراقچی مسائل قبل، حین و بعد از مذاکرات را بلافاصله به اطلاع ما می‌رسانند

حضور جمعی از نمایندگان مجلس عراق در صحن پارلمان ایران

سوال از وزیر کار در مجلس اعلام وصول شد

هرتزوگ: نزاع‌های داخلی وضعیت امنیتی اسرائیل را تضعیف می‌کند

سرمقاله شرق/ مدیریت بحران یا بحران‌ساز