ایران پرسمان

آخرين مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ چرا ترامپ دنبال جنگ نیست؟ تحلیل روز

سرمقاله آرمان ملی/ چرا ترامپ دنبال جنگ نیست؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - آرمان ملی / «چرا ترامپ دنبال جنگ نیست؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه آرمان ملی به قلم محسن پاک آیین است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در شرایط کنونی، ترامپ به دنبال جنگ با ایران نیست. دلایل این موضوع در ادامه بررسی می‌شود. 1- قدرت بازدارندگی ایران؛ جمهوری اسلامی ایران توانسته قدرت بازدارندگی خود را به آمریکا اثبات کند.
ترامپ می‌داند که آغاز جنگ با ایران در اختیار اوست، اما ادامه و پایان آن از کنترل او خارج خواهد بود و آمریکا متضرر خواهد شد. با توجه به شعارهای ترامپ مبنی بر بهبود اقتصاد آمریکا و پرهیز از هزینه‌های جنگ‌های جدید، به نظر نمی‌رسد که او در مقطع کنونی قصد اقدام نظامی علیه ایران داشته باشد. البته این به معنای عدم نیاز به آمادگی ایران برای هرگونه تجاوز نظامی نیست. تهران باید همه احتمالات را در نظر بگیرد و با تقویت توان دفاعی خود، از هرگونه آسیب احتمالی جلوگیری کند. در شرایط حساس کنونی، تصمیم‌گیری درست و داشتن استراتژی بلندمدت نقش مهمی در تضمین امنیت کشور خواهد داشت. 2- مذاکرات غیرمستقیم؛ جمهوری اسلامی ایران با تصمیمی منطقی و هوشمندانه، در چارچوب کاهش تنش‌ها، مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا از طریق عمان را پذیرفته است. این مذاکرات که در فضایی محتاطانه انجام می‌شود، می‌تواند زمینه‌ساز کاهش فشارهای بین‌المللی و دستیابی به نتایج ملموس باشد. ترامپ نیز از ابتدا اعلام کرده که مذاکره را ترجیح می‌دهد. این رویکرد ایران باعث شده که بهانه ورود به جنگ از دولت آمریکا گرفته شود. در این میان، نقش دیپلماسی حرفه‌ای و استفاده هوشمندانه از ابزارهای بین‌المللی برای حفظ منافع کشور بسیار حیاتی است. 3- عملیات روانی رژیم صهیونیستی؛ رژیم صهیونیستی و رسانه‌های وابسته به آن تلاش می‌کنند فضایی ایجاد کنند که جنگ بین آمریکا و ایران اجتناب‌ناپذیر به نظر برسد. نتانیاهو تمام تلاش خود را برای وقوع این جنگ به کار گرفته و احتمالاً سفر او به آمریکا نیز در همین راستا بوده است. این تبلیغات و عملیات روانی که از طریق رسانه‌ها به شدت دنبال می‌شود، در واقع تلاش رژیم صهیونیستی برای عبور از وضعیت پیچیده کنونی است. با این حال، شواهد نشان می‌دهد که این اقدامات بیشتر جنبه روانی دارد و هدف آن تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی و تصمیم‌گیران آمریکایی است. اکنون توپ در زمین آمریکا است و باید دید عقلانیت تا چه میزان در سیاست‌های این کشور نقش دارد. در این زمینه، همکاری میان ایران و متحدان منطقه‌ای برای مقابله با این تلاش‌ها اهمیت بسیاری دارد. همچنین ایجاد درک مشترک و اتحاد در برابر تهدیدات خارجی از اهمیت بالایی برخوردار است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1237988/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات افزایش 4 تا 14 میلیونی دریافتی کارمندان

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

دردسرسازی زنبورها در یک مسابقه

ساختمانی برای پرورش گوسفند در چین!

تولید اولین ژنراتور فضایی برای تولید برق هسته‌ای

پیاده‌روی سریع، خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

اظهارات مهم عراقچی درخصوص مذاکرات؛ از جلسه با سه کشور اروپایی تا اعلام مکان بعدی گفتگو‌ها

حضرتی: عراقچی مسائل قبل، حین و بعد از مذاکرات را بلافاصله به اطلاع ما می‌رسانند

حضور جمعی از نمایندگان مجلس عراق در صحن پارلمان ایران

سوال از وزیر کار در مجلس اعلام وصول شد

هرتزوگ: نزاع‌های داخلی وضعیت امنیتی اسرائیل را تضعیف می‌کند

سرمقاله شرق/ مدیریت بحران یا بحران‌ساز

سرمقاله کیهان/ دو خطا از یک تجربه تلخ

هشدار جدی به پرمصرف‌ها؛ قبض‌های سنگینی در راه است

واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟

بی احتیاطی هنگام تخلیه بار از روی قایق

به خیر گذشتن یک حادثه در جاده!

ناجی جان فضانوردان آپولو 13 درگذشت

درگذشت گنجینه ادبیات معاصر

سخنگوی دولت: خلیج فارس تا همیشه، فارس خواهد ماند

توصیف ویتکاف از دیدار با عراقچی

هدیه جالب یک رسانه عربستانی به سفیر ایران

حضور نمایندگان مجلس بلغارستان در مجلس؛ نادری به زبان انگلیسی خوش آمدگویی کرد

درگیری‌های دمشق 16 کشته برجای گذاشت

آمریکا: فعلا خبری از عادی سازی روابط میان واشنگتن و دمشق نیست

کابوس تل‌آویو

تونل برفی ازنا شگفتی طبیعت در قلب اشترانکوه

تصادف ماشین و موتور داخل پارکینگ!

درخشش دو غول آسمانی؛ مقارنه ماه و سیاره مشتری در شامگاه امروز

بخشی از کتاب/ ورود به ناخودآگاه ذهن با دویدن

جاسوس ارشد موساد اعدام شد

حواشی اظهارات جنجالی نماینده قم؛ رئیسی به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان توضیح داد

رضایی: تا این لحظه ما دلیل و سندی مبنی بر دخالت خارجی در حادثه بندر شهید رجایی نداشتیم

تأکید کیم جونگ‌‌اون بر تسریع تجهیز هسته‌ای نیروی دریایی

سرمقاله اعتماد/ اهداف انقلاب اسلامی از نگاه بنیان‌گذار (12)

پیدا و پنهان مذاکرات هسته‌ای

سرمقاله ایران/ جایگاه نام خلیج فارس در فرهنگ عمومی

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

لبخند آسمان بر فراز مکزیک

خوابی که یک شراب‌خوار را راهی سفر حج کرد

انتقاد صباغیان از قالیباف با خواندن شعر

پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی به دار مجازات آویخته شد

حضور خادمان حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در حیاط دولت به مناسبت دهه کرامت

عصبانیت زن آمریکایی از مردی که کلاه ترامپ بر سر دارد

وداع تلخ پدر فلسطینی با فرزندانش در پی حملات هوایی به غزه

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری