ایران پرسمان

آخرين مطالب

رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت منصوب شد سیاست روز

رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت منصوب شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی‌پور نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در حکمی مهندس سعید اوحدی را به سمت رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور آیت الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت منصوب کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن حکم صادره به شرح زیر است:
«برادر ارجمند جناب آقای مهندس سعید اوحدی (دام توفیقاته)
بازار
نام و یاد شخصیت ماندگار رییس جمهور شهید، حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه)، تجسمی والا از تعهد عمیق به آرمان‌های انقلاب اسلامی، تلاش بی‌وقفه در خدمت به مردم ،عقلانیت انقلابی در حل مشکلات مردم، عدالت‌خواهی عملی در الگوی حکمرانی در دو قوه‌ مجریه و قضاییه، خدمتگزاری خالصانه در مدیریت اجرایی کشور و مدیریت جهادی در همه عرصه‌ها بود که داغ فقدان ایشان هنوز بر قلب ملت ایران و همه آزادیخواهان سنگینی می‌کند. شخصیت کارآمد و دانشمندی که در منظومه‌ی معرفتی و کهکشان نظری انقلاب اسلامی، به‌حق «شهید جمهور» لقب گرفت و رهبر حکیم و قدرشناس انقلاب اسلامی نام و یاد آن عزیز سفرکرده را در کنار واژگان دقیق و مفاهیم عمیقی چون «کارآمدی متخلق»، «اخلاص انقلابی» و «شهید خدمت» در تاریخ این کشور ماندگار نمودند.
ضرورت پاسداشت اندیشه‌ها و سیره مترقی و گفتمان انقلابی آن دولتمرد عرصه‌ی عدالت، جمهوریت و صیانت از میراث معنوی و مدیریتی‌ ایشان، ایجاب می‌کند که این مسیر متعالی در قالب فعالیتی راهبردی و فرابخشی با فعالیت‌هایی حکمرانی‌محور و در عین حال مردم بنیان پی گرفته شود. در این میان حضور جناب‌عالی در جایگاه خطیر معاونت رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و تاکید دولت وفاق جناب آقای دکتر پزشکیان بر نکوداشت این مناسبت بر اهمیت این ماموریت برای جنابعالی می افزاید.
لذا با عنایت به مراتب تعهد، تجریه و ظرفیت‌های ارزشمند جناب‌عالی در عرصه‌های کلان حکمرانی نظام مقدس جمهوری اسلامی، به موجب این حکم به‌عنوان «رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت» منصوب می‌شوید.مأموریتی که علاوه بر برگزاری مراسم و آیین‌های رسمی، ناظر بر بزرگداشت مکتب فکری، گفتمان مدیریتی و سبک زندگی انقلابی آن شهید والامقام است که می‌تواند الگویی مانا، پویا و الهام‌بخش برای مدیران اکنون و آینده کشور، روحیه‌بخش برای ملت بزرگ ایران و سرمایه‌ساز برای پیشبرد اهداف تمدنی انقلاب اسلامی باشد.
انتظار می‌رود با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های ملی، مردمی، نخبگانی و رسانه‌ای، این مسئولیت خطیر را با رویکردی هدفمند و در تراز شأن و جایگاه آن شهید بزرگوار، به انجام رسانید. توفیق روزافزون شما را در این مسیر پرارج، از درگاه حضرت حق مسئلت می‌نمایم. 
محمدحسین موسی‌پور 
نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242115/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

نمایش زیبای دلفین ها بر روی موج ها در فلوریدا

تولید اکسیژن توسط یک گیاه در زیر آب

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

جدیدترین خبر درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

«روستای سلین» از توریستی ترین و زیباترین روستاهای منطقه هورامانات بهار

دریاچه زیبای یاماناکا در ژاپن

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

ما سر سفره این آقا قد کشیدیم...

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

وضع مالی بد فردوسی!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

نورپردازی دیدنی شهری در چین

ساخت اجاق ایمن و چندبارمصرف با وسایل دم‌دستی

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

غذای حرام؛ اثری فراتر از جسم!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

از امام رضا(ع) بخواه دعا کند هدایت شویم

دهانه آتشفشان راین در کرمان