ایران پرسمان

آخرين مطالب

خاطرات هاشمی: پوتین گفته همکاری با ایران نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد سیاست روز

خاطرات هاشمی: پوتین گفته همکاری با ایران نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - شرق / شورای عالی [امنیت ملی] تصویب‌کرد که گروهی مسئول کنترل و هدایت بحث‌های مربوط به مذاکره با آمریکا شود که این همه اظهارنظرهای متعارض نشود. در آن گروه، نام نماینده‌ای از مجلس نیامده است؛ به همین جهت، مجلسیان بر وزیر امورخارجه فشار وارد آورده‌اند که چرا آن‌ها نیستند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روزنوشت 28 فروردین سال 1381 نوشت؛ با معاونان مرکز تحقیقات استراتژیک [مجمع تشخیص مصلحت نظام] جلسه داشتیم. در مورد راهکارهای همکاری مرکز تحقیقات و دبیرخانه [مجمع تشخیص مصلحت نظام] و مسائل فلسطین و لبنان مذاکره شد. دکتر [حسن] روحانی [دبیر شورای‌عالی امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک] گفت، براساس پیشنهاد من درخصوص طرحی برای شرکت مجموع مردم فلسطین در خارج و داخل که حدود نُه میلیون نفرند و یهودی‌های موجود در اسرائیل، برای [تعیین] سرنوشت فلسطین، زیر نظر سازمان ملل در شورای عالی امنیت ملی بحث شده و به طور اصولی موافقت شده و بناست طرحی تهیه و به رهبری داده شود. گفت، شورای عالی [امنیت ملی] تصویب‌کرد که گروهی مسئول کنترل و هدایت بحث‌های مربوط به مذاکره با آمریکا شود که این همه اظهارنظرهای متعارض نشود. در آن گروه، نام نماینده‌ای از مجلس نیامده است؛ به همین جهت، مجلسیان بر وزیر امورخارجه فشار وارد آورده‌اند که چرا آن‌ها نیستند.
آقای روحانی‌ گفت، در سفر آقای [کمال] خرازی، [وزیر امورخارجه] به روسیه، [ولادیمیر] پوتین، [رئیس‌جمهور روسیه]، به او گفته است، در مورد دریای خزر، ایران حقی جز همان جنوب خط آستارا- حسینقلی ندارد و نیز گفته است، با این‌که بنا داریم با ایران همه‌گونه همکاری کنیم، ولی نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد که‌ گویا اشاره به فشار آمریکا بر سر مسئله نیروگاه بوشهر است. [ایگور ایوان‌اُوف]، وزیر امورخارجه روسیه گفته است، با پول و قدرتی که آمریکا دارد، روسیه نمی‌تواند مانع حضور آمریکا در آسیای‌ میانه و قفقاز شود.
بازار
عصر مسئولان نیشابور، برای دعوت به کنگره بزرگداشت دو هزار شهید نیشابور آمدند و گزارشی از وضع شهرستان و تیپ زرهی 21 دادند.
درگیری‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارد. [کالین] پاول، [وزیر امورخارجه آمریکا]، برای بار دوم با [یاسر] عرفات ملاقات کرد. [آریل] شارون، [نخست‌وزیر اسرائیل]، پیشنهاد کنفرانس بین‌المللی داده که فلسطینی‌ها آن را وقت‌کشی خوانده‌اند. به نظر می‌رسد، پاول نتیجه‌ای از مسافرت طولانی به منطقه نگرفته است. آمریکا در افکار عمومی جهان، منزوی است و فقط با زور و پول می‌تواند کاری از پیش ببرد. تظاهرات به نفع فلسطینی‌ها در ایران و بسیاری از کشورهای جهان، به صورت وسیع ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242212/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

«روستای سلین» از توریستی ترین و زیباترین روستاهای منطقه هورامانات بهار

دریاچه زیبای یاماناکا در ژاپن

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

ما سر سفره این آقا قد کشیدیم...

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

وضع مالی بد فردوسی!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

نورپردازی دیدنی شهری در چین

ساخت اجاق ایمن و چندبارمصرف با وسایل دم‌دستی

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

غذای حرام؛ اثری فراتر از جسم!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

از امام رضا(ع) بخواه دعا کند هدایت شویم

دهانه آتشفشان راین در کرمان

خلاقیت هنرمند مشهدی در آماده سازی کیک با طرح آهو

آماده سازی و نصب دسته گل‌های سالروز ولادت امام رضا (ع)

تفحص پیکر شهیدی با قمقمۀ پرازآب

این شمس الشموس است که از راه رسیده

نام رضا صفای دل اولیا بود

مولودی خوانی آقای عباس حیدر زاده در حرم رضوی

سرودخوانی آقای حاج مهدی سروری در حرم رضوی

حکمت/ ارزش گمان مؤمن

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود