ایران پرسمان

آخرين مطالب

پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند سیاست روز

پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تحکیم وحدت و انسجام در جهان اسلام، خواستار توسعه همکاری‌های دوجانبه میان ایران و عربستان در همه حوزه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای حل‌وفصل مسائل منطقه‌ای شد.
مسعود پزشکیان عصر امروز پنج‌شنبه در دیدار با شاهزاده خالد بن سلمان بن عبدالعزیز، وزیر دفاع عربستان سعودی و هیات همراه، با اشاره به اشتراکات عمیق دینی، فرهنگی و تاریخی میان کشورهای اسلامی، بر ضرورت تحکیم وحدت و انسجام در جهان اسلام تأکید کرد و گفت: ما شما را برادران خود می‌دانیم و از ابتدای آغاز به کار دولت، بر تقویت ارتباطات برادرانه میان کشورهای اسلامی اهتمام داشته‌ایم.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه انسجام کشورهای اسلامی شرط لازم برای دستیابی به صلح، امنیت و توسعه اقتصادی پایدار در منطقه است، اظهار داشت: جای تأسف است که ملت‌هایی با قبله، کتاب و دین مشترک، در سرزمینی سرشار از برکت، درگیر اختلاف و فقر باشند؛ این وضع شایسته امت اسلامی نیست.
بازار
پزشکیان با اشاره به اهمیت کنار گذاشتن اختلافات و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای تصریح کرد: سران کشورهای اسلامی می‌توانند با اراده‌ای مشترک، الگویی الهام‌بخش از همزیستی، رفاه و پیشرفت برای دیگر جوامع ارائه کنند. جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد تا در همه زمینه‌ها روابط خود با عربستان سعودی را گسترش داده و همکاری‌های دوجانبه را به سایر کشورهای اسلامی تعمیم دهد.
رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به وضعیت ناگوار مردم غزه گفت: چنانچه کشورهای اسلامی به زبانی مشترک و اتحادی واقعی دست یابند، رژیم صهیونیستی دیگر قادر نخواهد بود فجایع انسانی نظیر آنچه امروز در غزه می‌گذرد را رقم بزند.
پزشکیان در ادامه با استقبال از ایجاد کارگروه‌های مشترک در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی میان دو کشور اظهار داشت: ایران و عربستان می‌توانند با تکیه بر ظرفیت‌های مشترک و بدون نیاز به مداخلات خارجی، بسیاری از مشکلات منطقه را حل و فصل کنند. امیدواریم مودت شکل‌گرفته میان دو کشور، موجب تحکیم منافع جهان اسلام شده و دشمنان را از دخالت و تفرقه‌افکنی مأیوس سازد.
رئیس جمهور در پایان ضمن اشاره به اهمیت گفت‌وگوهای دوجانبه و نقش سازنده آن در تحکیم ثبات منطقه‌ای، آمادگی کشورمان برای میزبانی از خادم حرمین شریفین و ولیعهد سعودی را اعلام کرد.
شاهزاده خالد بن سلمان بن عبدالعزیز، وزیر دفاع عربستان سعودی نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران، سلام‌های گرم خادم حرمین شریفین و ولیعهد سعودی را به رئیس‌جمهور کشورمان ابلاغ کرد و افزود: دیدارهای ما با مقامات جمهوری اسلامی ایران بسیار مفید، مثبت و سازنده بوده است.
وزیر دفاع عربستان با تأکید بر لزوم انسجام و همگرایی در جهان اسلام اظهار داشت: جناب‌عالی به‌درستی به ریشه اصلی مشکلات جهان اسلام، یعنی نبود وحدت و انسجام، اشاره کردید. هرگونه تحولی، چه مثبت و چه منفی، در منطقه ناگزیر تمامی کشورهای آن را متأثر می‌سازد.
خالد بن سلمان بن عبدالعزیز با تأکید بر نقش کلیدی تهران و ریاض در معادلات منطقه‌ای افزود: ایران و عربستان دو ستون اصلی منطقه هستند و روابط مستحکم میان دو کشور، می‌تواند الگویی مؤثر برای همگرایی و هم‌افزایی در جهان اسلام باشد. توافق پکن، آغاز مسیر همکاری میان دو کشور است و سقف روابط ما می‌تواند بسیار فراتر از آن تعریف شود.
وزیر دفاع عربستان همچنین با اشاره به اینکه رهبران عربستان مشتاق هستند در اولین فرصت به ایران سفر کنند، اظهارکرد: مواضع ایران و عربستان در قبال تحولات غزه و فلسطین همسو است و اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، کرانه باختری، لبنان و سوریه نشان از تلاش این رژیم برای سوء استفاده از خلأهای موجود در منطقه دارد.
خالد بن سلمان با اشاره به اهمیت تداوم گفت‌وگوهای دوجانبه، از طرف ولیعهد و خادم حرمین شریفین، از رئیس‌جمهور کشورمان برای سفر رسمی به عربستان سعودی دعوت به عمل آورد و بر آمادگی مقامات سعودی برای گسترش همکاری‌ها در همه حوزه‌ها تأکید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242239/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

«روستای سلین» از توریستی ترین و زیباترین روستاهای منطقه هورامانات بهار

دریاچه زیبای یاماناکا در ژاپن

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

ما سر سفره این آقا قد کشیدیم...

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

وضع مالی بد فردوسی!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

نورپردازی دیدنی شهری در چین

ساخت اجاق ایمن و چندبارمصرف با وسایل دم‌دستی

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

غذای حرام؛ اثری فراتر از جسم!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

از امام رضا(ع) بخواه دعا کند هدایت شویم

دهانه آتشفشان راین در کرمان

خلاقیت هنرمند مشهدی در آماده سازی کیک با طرح آهو

آماده سازی و نصب دسته گل‌های سالروز ولادت امام رضا (ع)

تفحص پیکر شهیدی با قمقمۀ پرازآب

این شمس الشموس است که از راه رسیده

نام رضا صفای دل اولیا بود

مولودی خوانی آقای عباس حیدر زاده در حرم رضوی

سرودخوانی آقای حاج مهدی سروری در حرم رضوی

حکمت/ ارزش گمان مؤمن

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود