ایران پرسمان

آخرين مطالب

جولانی به دنبال سازش با اسرائیل سیاست روز

جولانی به دنبال سازش با اسرائیل
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
احمد الشرع، رئیس‌جمهور جدید سوریه، درحالی‌که تلاش می‌کند تا از تحریم‌ها رهایی یابد و به اشغال جنوب غربی سوریه توسط اسرائیل رسیدگی کند، به یک قانون‌گذار آمریکایی گفت که سوریه آماده است تا روابط خود را با اسرائیل عادی‌سازی کند و تحت «شرایط مناسب» به توافق‌نامه‌های ابراهیم بپیوندد.
به گزارش میدل‌ایست‌آی، کوری میلز، نماینده جمهوری‌خواه کنگره و متحد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته در یک سفر حقیقت‌یابی که با حمایت آمریکایی‌های سوری‌تبار انجام شد، به مدت 90دقیقه با الشرع در دمشق دیدار کرد. میلز به بلومبرگ گفت که با الشرع درباره گام‌های لازم برای لغو تحریم‌ها صحبت کرده است. او گفت که به الشرع گفته است سوریه باید سلاح‌های شیمیایی به جا مانده از دولت بشار اسد را نابود کند، با کشورهای همسایه در مبارزه با تروریسم همکاری کند و با جنگجویان خارجی که در صفوف هیئت تحریرالشام که او فرماندهی آن را بر عهده داشت و دولت پیشین را سرنگون کرد، مقابله کند. میلز همچنین گفت که الشرع باید به رژیم اسرائیل تضمین‌هایی ارائه دهد.
سوریه از زمان کنار رفتن دولت اسد هدف حملات هوایی اسرائیل قرار گرفته است. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز سربازان اسرائیلی را برای اشغال بخشی از مناطق کوهستانی جنوب غربی سوریه به این کشور اعزام کرد و به ارتش اسرائیل تسلطی بر دمشق بخشید. اشغال سوریه توسط اسرائیل یکی از چالش‌های متعددی است که الشرع با آن مواجه است. اقتصاد سوریه در حال فروپاشی است و بیشتر مردم این کشور در فقر زندگی می‌کنند و هزینه تخمینی بازسازی پس از جنگ داخلی به 400میلیارد دلار می‌رسد.
ایالات متحده در پاسخ به سرکوب معترضان توسط اسد، تحریم‌های تضعیف‌کننده‌ای را علیه سوریه اعمال کرد. این تحریم‌ها عموما از زمان کنار رفتن دولت پیشین توسط هیئت تحریرالشام و تشکیل دولت موقت توسط الشرع، پابرجا مانده‌اند. سایر تحریم‌ها، مانند قرار دادن نام سوریه در فهرست کشورهای حامی تروریسم، به سال1979 برمی‌گردد. تحلیلگران می‌گویند تحریم‌های آمریکا مانع سرمایه‌گذاری، به ویژه از سوی کشورهای نفت‌خیز خلیج‌فارس و ترکیه شده است، کشورهایی که احتمالا رهبری بازسازی سوریه را بر عهده خواهند گرفت. دولت ترامپ فوریت کمی برای لغو تحریم‌ها نشان داده است؛ اما گام‌های کوچکی در جهت کاهش تحریم‌ها برداشته شده است. در ماه مارس، رویترز گزارش داد که ایالات متحده به قطر اجازه داده است تا از طریق خط لوله اردن، گاز طبیعی را به سوریه صادر کند. در همین حال، رویترز اوایل این ماه گزارش داد که عربستان سعودی قصد دارد بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را بپردازد؛ اقدامی که میلیون‌ها دلار برای بازسازی اولیه آزاد خواهد کرد. میلز به بلومبرگ گفت که الشرع همچنین نامه‌ای به او داده تا برای ترامپ ببرد. کارشناسان می‌گویند که دیدار این دونفر نشان می‌دهد که خاورمیانه چقدر تغییر کرده است.
الشرع در اوایل دهه2000 به القاعده پیوست تا در حمله آمریکا به عراق در سال2003 بجنگد. میلز، مدافع سرسخت ترامپ، در طول حمله به عراق تک تیرانداز ارتش بود سپس به‌عنوان پیمانکار نظامی کار کرد. به گزارش بلومبرگ، میلز به الشرع گفته بود که می‌خواهد همچون «سرباز با سرباز» صحبت کند. اظهارات الشرع درباره پیوستن به توافق‌نامه‌های ابراهیم، ​​او را در کنار امارات، بحرین و مراکش قرار می‌دهد که با اسرائیل در سال2020 سازش کردند.
با این حال، هیچ یک از آن کشورهای عربی با اسرائیل جنگی نداشتند. خود الشرع اصالتا اهل بلندی‌های جولان است؛ منطقه‌ای کوهستانی و استراتژیک در سوریه که اسرائیل در سال1967 آن را اشغال و سپس ضمیمه خاک خود کرد. پس از سرنگونی اسد، نیروهای اسرائیلی به عمق خاک سوریه نفوذ کردند و منطقه حائل سازمان ملل را به تصرف خود درآوردند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1245320/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

ببینید که ژاپنی ها ساختمان هاشون رو چجوری تخریب می‌کنند!

چه خوبه که ما امام رضا داریم...

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

روزگار از من گرفت

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم های جالب این حشرات را ببینید

پلیس خودروی متخلفان را با لیفتراک می‌برد!

ما همه مدیون امام رضا(ع) هستیم؛ هم در دنیا و هم در آخرت

کارمای آبی؛ هشت‌پا یک غواص را خفه کرد

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

توضیحات بقائی در مورد سفر عراقچی به عربستان و قطر

قالیباف: هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

واکنش زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و نام خلیج فارس

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

سوئیس در یک روز بارانی

حب امیرالمومنین علیه السلام

درهای خیر در کلامِ استاد فاطمی نیا

«آرامشم امام رضا» با نوای کربلایی‌محمدرضا نوشه ور

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به گزارش‌های ساختگی پیرامون سایت ادعایی هسته‌ای

عراقچی: استخدام یک فرقه منحرف توسط نتانیاهو برای انتشار اطلاعات مثلا ترسناک، نشانه کمال استیصال است

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

جواب امام هادی(ع) برای 4 مشکل شخص گرفتار

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا یک‌شنبه برگزار می‌شود

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد