ایران پرسمان

آخرين مطالب

نفت در سراشیبی کاهش قیمت افتاد اقتصاد روز

نفت در سراشیبی کاهش قیمت افتاد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه بازار آسیا که دورنمای رشد اقتصادی تحت تاثیر جنگ تجاری آمریکا و چین ضعیف شد، کاهش یافت.
بهای معاملات نفت برنت با 44 سنت معادل 0.7 درصد کاهش، به 65 دلار و 42 سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 40 سنت معادل 0.6 درصد کاهش، به 61 دلار و 65 سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص، روز دوشنبه، با بیش از یک دلار کاهش بسته شدند.
پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت فیلیپ نوآ، گفت: بازارها از نزدیک، مذاکرات تجاری آمریکا و چین را زیر نظر دارند و می‌دانند که وخامت روابط تجاری میان دو اقتصاد بزرگ جهان، می‌تواند اقتصاد جهانی را به سمت رکود سوق دهد. عدم اعتماد به تقاضای آینده و عدم وجود سیگنال‌های مشخص برای احیای تقاضا در سرزمین اصلی چین، همچنان بر قیمت نفت سایه خواهد انداخت.
اکثر اقتصاددانان در جدیدترین نظرسنجی رویترز گفتند: تلاش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای تغییر شکل تجارت جهانی با اعمال تعرفه بر تمام واردات به آمریکا، ریسک بالای رکود اقتصاد جهانی در سال جاری را ایجاد کرده است.
بازار
چین که با شدیدترین این تعرفه‌ها مواجه شده است، با وضع عوارض خود بر واردات آمریکا، واکنش نشان داده و جنگ تجاری میان دو کشور بزرگ مصرف‌کننده نفت را دامن زده است. این امر تحلیلگران را بر آن داشته است که پیش‌بینی‌های خود از تقاضا و قیمت نفت را به شدت کاهش دهند.
بانک بارکلیز، روز دوشنبه، با اشاره به افزایش تنش‌های تجاری و تغییر استراتژی تولید گروه اوپک پلاس، پیش‌بینی خود از قیمت هر بشکه نفت برنت در سال 2025 را چهار دلار کاهش داد و به 70 دلار در هر بشکه رساند.
در همین حال، منابع آگاه هفته گذشته به رویترز گفتند که چندین عضو اوپک پلاس، تسریع افزایش تولید در ژوئن برای دومین ماه متوالی را پیشنهاد خواهند کرد.
بر اساس گزارش رویترز، فیلیپ ورلگر، تحلیلگر نفت، در یادداشتی گفت: اگر کشورهای صادرکننده، تولید را افزایش دهند، کاهش قابل توجه قیمت نفت محتمل به نظر می‌رسد.
طبق نظرسنجی اولیه رویترز از تحلیلگران در روز دوشنبه، ذخایر نفت خام آمریکا نیز احتمالا در هفته منتهی به 15 آوریل، حدود 500 هزار بشکه افزایش یافته است. گزارش هفتگی موسسه امریکن پترولیوم، روز جاری و گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، روز چهارشنبه، منتشر خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1246058/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات افزایش 4 تا 14 میلیونی دریافتی کارمندان

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

دردسرسازی زنبورها در یک مسابقه

ساختمانی برای پرورش گوسفند در چین!

تولید اولین ژنراتور فضایی برای تولید برق هسته‌ای

پیاده‌روی سریع، خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

اظهارات مهم عراقچی درخصوص مذاکرات؛ از جلسه با سه کشور اروپایی تا اعلام مکان بعدی گفتگو‌ها

حضرتی: عراقچی مسائل قبل، حین و بعد از مذاکرات را بلافاصله به اطلاع ما می‌رسانند

حضور جمعی از نمایندگان مجلس عراق در صحن پارلمان ایران

سوال از وزیر کار در مجلس اعلام وصول شد

هرتزوگ: نزاع‌های داخلی وضعیت امنیتی اسرائیل را تضعیف می‌کند

سرمقاله شرق/ مدیریت بحران یا بحران‌ساز

سرمقاله کیهان/ دو خطا از یک تجربه تلخ

هشدار جدی به پرمصرف‌ها؛ قبض‌های سنگینی در راه است

واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟

بی احتیاطی هنگام تخلیه بار از روی قایق

به خیر گذشتن یک حادثه در جاده!

ناجی جان فضانوردان آپولو 13 درگذشت

درگذشت گنجینه ادبیات معاصر

سخنگوی دولت: خلیج فارس تا همیشه، فارس خواهد ماند

توصیف ویتکاف از دیدار با عراقچی

هدیه جالب یک رسانه عربستانی به سفیر ایران

حضور نمایندگان مجلس بلغارستان در مجلس؛ نادری به زبان انگلیسی خوش آمدگویی کرد

درگیری‌های دمشق 16 کشته برجای گذاشت

آمریکا: فعلا خبری از عادی سازی روابط میان واشنگتن و دمشق نیست

کابوس تل‌آویو

تونل برفی ازنا شگفتی طبیعت در قلب اشترانکوه

تصادف ماشین و موتور داخل پارکینگ!

درخشش دو غول آسمانی؛ مقارنه ماه و سیاره مشتری در شامگاه امروز

بخشی از کتاب/ ورود به ناخودآگاه ذهن با دویدن

جاسوس ارشد موساد اعدام شد

حواشی اظهارات جنجالی نماینده قم؛ رئیسی به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان توضیح داد

رضایی: تا این لحظه ما دلیل و سندی مبنی بر دخالت خارجی در حادثه بندر شهید رجایی نداشتیم

تأکید کیم جونگ‌‌اون بر تسریع تجهیز هسته‌ای نیروی دریایی

سرمقاله اعتماد/ اهداف انقلاب اسلامی از نگاه بنیان‌گذار (12)

پیدا و پنهان مذاکرات هسته‌ای

سرمقاله ایران/ جایگاه نام خلیج فارس در فرهنگ عمومی

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

لبخند آسمان بر فراز مکزیک

خوابی که یک شراب‌خوار را راهی سفر حج کرد

انتقاد صباغیان از قالیباف با خواندن شعر

پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی به دار مجازات آویخته شد

حضور خادمان حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در حیاط دولت به مناسبت دهه کرامت

عصبانیت زن آمریکایی از مردی که کلاه ترامپ بر سر دارد

وداع تلخ پدر فلسطینی با فرزندانش در پی حملات هوایی به غزه

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری