ایران پرسمان

آخرين مطالب

امیر واحدی: نیروی هوایی خط مقدم پاسخ سریع به هر تهدیدی است سیاست روز

امیر واحدی: نیروی هوایی خط مقدم پاسخ سریع به هر تهدیدی است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایلنا / فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: نیروی هوایی در راهبرد دفاع ملی، تنها یک یگان رزمی نیست؛ بلکه خط مقدم پاسخ سریع به هر تهدیدی است
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در بیست و پنجمین دوره آموزش نخبگان وظیفه در جمع دانشجویان مرکز آموزش 01 شهدای وظیفه نزاجا،‌ گفت: نیروی هوایی یکی از ارکان اقتدار ملی است، نیرویی که حضورش در آسمان، پیام آور آرامش برای ملت و نشانه بازدارندگی در برابر دشمنان است.
وی افزود: جایگاه نیروی هوایی در راهبرد دفاع ملی، تنها یک یگان رزمی نیست؛ بلکه خط مقدم پاسخ سریع به هر تهدیدی است. کنترل و تسلط بر آسمان به معنای تسلط بر میدان نبرد و حفظ تمامیت ارضی است در معادلات نظامی جهان امروز کشوری که نتواند از آسمان خود دفاع کند در زمین و دریا نیز آسیب‌پذیر خواهد بود.
امیر سرتیپ واحدی با اشاره به پیشرفت نیروی هوایی ارتش طی دهه‌های اخیر تاکید کرد: از نخستین روزهایی که چند فروند هواپیمای ابتدایی وارد کشور شد تا امروز که متخصصان بومی پهپادها و سامانه‌های پیشرفته دفاع هوایی را طراحی می‌‌کنند، یک مسیر سراسر افتخار طی شده است که این پیشرفت‌ها بدون ایمان، ایثار و خوداتکایی میسر نمی‌شد.
وی ادامه داد: امروز نیروی هوایی قادر است در کوتاه‌ترین زمان ممکن، از دورترین نقاط، تهدیدات را شناسایی کرده و پاسخ مقتدرانه بدهد. عملیات‌های دفاع از آسمان کشور، مأموریت‌های شناسایی، پشتیبانی هوایی از نیرو‌های زمینی و دریایی و مشارکت در رزمایش‌های مشترک، همه بخشی از این توانمندی است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به اهمیت فناوری و نوآوری در این نیرو تاکید کرد: سرعت تغییر فناوری در دنیای امروز فوق‌العاده است. پهپاد‌های هوشمند، رادار‌های آرایه فازی، جنگال (جنگ الکترونیک)، سامانه‌های ضدهوایی چندلایه و... همه ابزارهایی هستند که نیروی هوایی برای حفظ برتری خود به کار می‌گیرد. اینجا نقش شما نخبگان عزیز، کلیدی است؛ چرا که آینده‌ این فناوری‌ها در دستان شماست.
وی با اشاره به نقش نیروی هوایی در مواجهه با تهدیدات ترکیبی و نوین افزود: تهدیدات امروز فراتر از تانک و جنگنده است. تهدید سایبری، حملات پهپادی، جنگ‌های شناختی و عملیات‌های هوشمندانه همگی میدان‌هایی هستند که نیروی هوایی باید در آن‌ها پیش‌رو باشد. آمادگی ما باید هم فیزیکی باشد و هم ذهنی؛ هم در هوا و هم در فضای مجازی.
امیر سرتیپ واحدی در ادامه با اشاره به وظیفه نیروی هوایی ارتش به عنوان بازوی دیپلماسی نظامی عنوان کرد: نیروی هوایی نه فقط در میدان جنگ، بلکه در عرصه‌ دیپلماسی دفاعی نیز نقش‌آفرین است. شرکت در رزمایش‌های بین‌المللی، عملیات‌های امدادی، کمک به مردم در بحران‌ها و بلایای طبیعی و حتی نمایش قدرت بازدارندگی بخشی از مأموریت‌های نیروی هوایی مدرن است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت تربیت و آموزش در نیروی هوایی ارتش بیان کرد: هیچ جنگنده‌ای بدون خلبان ورزیده معنا ندارد. هیچ سامانه‌ دفاعی بدون اپراتور کار آمد، کار نمی‌کند. آموزش دقیق، مستمر و استاندارد، راز برتری نیروی هوایی است. شما دانشجویان، در این مسیر، سرمایه‌های گرانبهای آینده هستید. هر ساعت آموزش امروز، فردا در میدان عمل جان انسان‌ها و عزت وطن را حفظ خواهد کرد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش ضمن اشاره به چالش‌های آینده و راهکار‌های نیروی هوایی خاطرنشان کرد: نبرد‌ها آینده‌ پر از ابهام است. دشمنان با ابزار‌های جدید وارد میدان می‌شوند. اما نیرویی که بر پایه‌ علم، خودباوری و سرعت در تطبیق ساخته شود، می‌تواند هر چالشی را به فرصت تبدیل کند.
وی افزود: برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری روی نیروی انسانی و توسعه‌ فناوری کلید پیروزی در آینده است.
امیر سرتیپ واحدی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت خود کفایی دفاعی در نیروی هوایی اظهار کرد: تحریم‌ها و محدودیت‌ها نشان دادند که اتکاء به خارج، راهبردی نادرست است. امروز نیروی هوایی ما با توسعه‌ پهپاد‌های تهاجمی، تعمیر و ارتقاء هواپیما‌ها، ساخت موشک‌های بومی و سامانه‌های راداری، به جهانیان ثابت کرده است که می‌توان با اراده ملی بر هر مانعی غلبه کرد.
بازار
وی در پایان افزود: برادران عزیزم، شما ادامه‌دهندگان راه شهیدان بلند آوازه‌ ارتش هستید؛ شهیدانی چون شهید صیاد شیرازی، سرلشکر خلبان عباس بابایی، شهید ستاری، شهید بایندر و هزاران قهرمان دیگر که این مرز و بوم را با خون پاکشان بیمه کردند. امروز، رسالت شما حفظ این‌ امانت گرانبهاست؛ با علم، تعهد و غیرت.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247801/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌بینی یک کارشناس درباره نرخ اجاره‌ تا پایان سال

هوش مصنوعی می‌تواند به شما در پیدا کردن شغل جدید کمک کند

نیاز 4 میلیارد دلاری "کشتیرانی" برای نوسازی ناوگان

دولت نسخه خودروهای وارداتی را پیچید

سقوط تاریخی بورس؛ هجوم سرمایه‌ها به بازار طلا و ارز

بحران مسکن در ایران با واگذاری صحیح زمین حل خواهد شد

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد

چطور قسطی صاحب‌خانه شویم؟؛ متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

اوضاع لس‌آنجلس چهار ماه بعد از آتش‌سوزی!

نمایشی شجاعانه از هنرمندان سوئدی علیه جنایات اشغالگران صهیونیست

این ربات از پله‌ها بالا می‌رود و 85 کیلو بار را بلند می‌کند

شگفتانه ایران برای سامانه‌های پدافندی آمریکایی؛ موشکی که از تاد عبور می‌کند

واکنش زیدآبادی به تحرکات نظامی حوثی‌ها و تاثیر آن بر مذاکرات

یورش 534 شهرک نشین به حریم مسجد الاقصی

واکنش‌ها به صفحه مجازی کاخ سفید در روز جهانی «جنگ ستارگان»

ناشی‌ها

مذاکره در سایه هیاهو

آینده احزاب اپوزیسیون کُرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق

آیا طلا «سرمایه امن» است؟

کارگران فاقد مسکن کی صاحبخانه می‌شوند؟

سایپا هم در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت

واردات پارچه به 824 میلیون دلار رسید

پیش‌ بینی بورس دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی بازار طلا در روزهای آینده

4گوشه دنیا/ شصت سال زندان برای قاتل زن آمریکایی

موتور پرنده‌ای را ببینید که با سرعت 200 کیلومتر در ساعت پرواز می‌کند

بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود...

تأکید رئیس جمهوری بر تسریع گردآوری داده‌های لازم برای اجرای طرح‌های جی‌نف و کاداستر

حمایت ایران و عربستان از تمامیت ارضی سوریه

پاریس: توافق با ایران باید شامل مباحث موشکی و منطقه‌ای باشد

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد

یوسف پزشکیان: زدن برچسب پانترکی و و تجزیه طلبی به تماشاگران فوتبال خطای راهبری است

تبریک مفتی عمان به‌مناسبت عملیات موشکی یمن در فرودگاه بن‌گوریون

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: ده‌ها هزار دستور فراخوان نیروهای ذخیره را صادر می‌کنیم

واکنش کاردینال آمریکایی به تصویر ساختگی ترامپ با لباس پاپ: کار پسندیده‌ای نبو

بارش‌های کشور 35 درصد کمتر از نرمال؛ لزوم اصلاح مصرف آب

300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود

رفع ابهام درخصوص مالیات بر ارزش افزوده پرداختی به فروشندگان کالا و خدمات

معامله 99 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله؛ زمان بعدی حراج مشخص شد

ماجرای شگفت انگیز گنبد سلطانیه

برگی از تاریخ/ ماجرای افشای راز یک جاسوس در اسارت

جشن ویتنامی‌ها در سالروز شکست دادن آمریکا با 10هزار ریزپرنده

ربات دیوانه سوژه داغ اینترنت شد

باید عطش، نه! آتش ما را سقا فرو بنشاند از امروز

موشک جدید سپاه رونمایی شد؛ «قاسم بصیر» با قابلیت عبور از سامانه تاد

حل مشکلات ساختاری وابسته به جناح‌ها نیست

کشاورزها دیگر گندم نسیه نمی‌فروشند

خبر خوش افزایش یارانه معیشتی دهک 1 تا 3

200 هزار میلیارد تومان وام ازدواج به جوانان ایرانی پرداخت شد

تجلیل و تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از دختران شهدای سوادکوه