ایران پرسمان

آخرين مطالب

مشاور پیشین پنتاگون: درگیری با ایران می‌تواند به جنگی مشابه جنگ جهانی دوم تبدیل شود جهان ما

مشاور پیشین پنتاگون: درگیری با ایران می‌تواند به جنگی مشابه جنگ جهانی دوم تبدیل شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / مشاور پیشین پنتاگون با بیان اینکه «ایران هرگز تهدیدی مستقیم علیه آمریکا نبوده است»، گفت: صهیونیست‌ها در چندین دهه اخیر ادعا کردند که همه بحران‌های خاورمیانه به ایران بازمی‌گردد. «داگلاس مک‌گرگور» مشاور پیشین پنتاگون و سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا عصر چهارشنبه با حضور در پادکستی، به تحولات روسیه، جنگ اوکراین، شکست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پایان دادن به جنگ‌های غزه و اوکراین و مسئله ایران در سیاست خارجی ترامپ پرداخت.
او در ابتدا با اشاره به تغییر مواضع مکرر ترامپ در موضوعات مختلف و حوزه سیاست خارجی تصریح کرد: «ترامپ به دیگر کشورها نشان داد که مذاکره‌کننده باثباتی نیست و نمی‌توان روی حرف او حساب کرد. مواضع او هر لحظه تغییر می‌کند.»
مشاور پیشین پنتاگون افزود: «رئیس جمهور ترامپ اخیرا به قدری اظهارات متناقض بیان کرده که باعث شده تا روس‌ها به این نتیجه برسند که او مذاکره‌کننده قابل اعتمادی نیست. ترامپ موضع مشخصی بر پایه تحلیل و منطق ندارد.»
او تصریح کرد: «ترامپ با حمایت تازه خود از اوکراین به قدری از منافع ملی آمریکا دور شده که بسیاری از مواضع او پایه منطقی و اصولی ندارد. در نتیجه روس‌ها تصمیم گرفتند تا به جنگ خود در اوکراین ادامه دهند.»
مک‌گرگور افزود: «او به راحتی تحت تأثیر دیگران قرار می‌گیرد. ویتکاف بهترین تلاشش را کرد. اما با تغییر دیدگاه‌های ترامپ، روس‌ها دیگر ویتکاف را جدی نخواهند گرفت. رویکرد ترامپ به جنگ گسترده‌تر خواهد انجامید. آمریکا بی‌معنا شده است. این ادعا که ترامپ مانع تصرف اوکراین توسط روسیه شده است، یک گزاره کاملا معنا و خطرناک است. بسیاری فکر می‌کنند که آمریکا به یک نوجوان در تیک‌تاک تبدیل شده که مواضعش هر لحظه تغییر می‌کند.»
سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا در پاسخ به سوالی درباره علت تغییر مواضع ترامپ تصریح کرد: «ترامپ به راحتی تحت تأثیر اطرافیان خود قرار می‌گیرد. تغییر مواضع شدید او نشان دهنده عدم اعتماد به نفس است. او هیچ درکی از علت جنگ اوکراین یا ریشه‌های آن ندارد. به نفع آمریکاست که اختلافات خود با روسیه را حل کند. اما کمک به رژیم خلافکار کی‌یف، رژیمی مجرم که همه تسلیحات آمریکایی را به بازار سیاه فروخته است به نفع آمریکا نیست. ترامپ در این تله افتاده و مواضع او برای حمایت از اوکراین خطرناک است. دولت ترامپ بدون فکر درحال تصمیم‌گیری درباره مسائل بسیاری است.

ایران پرسمان

دیدار ویتکاف با پوتین
درگیری با ایران می‌تواند به جنگی مشابه جنگ جهانی دوم تبدیل شود
او در ادامه این مصاحبه و با بیان اینکه «این دولت در حال صحبت درباره حمله به ایران یا نابودی ایران یا متوقف کردن روسیه است اما هیچ ایده‌ای از جنگ واقعی ندارد»، گفت: جنگ علیه ایران، می‌تواند به جنگی مشابه جنگ جهانی دوم تبدیل شود.»
مک‌گرگور با اشاره به اظهارات تهدیدآمیز «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران و طرح تصرف باریکه غزه افزود: «هیچ‌کس بیشتر از نتانیاهو خواستار نابودی ایران، مردم آن و گفت‌وگوهای جاری بین تهران و واشنگتن نیست. تنها هدف نتانیاهو و دولت او، استفاده از نیروی نظامی آمریکا علیه همه همسایگان خود و نابودی ایران و کشتار مردم این کشورهاست.»
او تصریح کرد: «به باور نتانیاهو، او می‌تواند با حمایت بدون شرط آمریکا، خاورمیانه را فتح کند. نتانیاهو خواستار نابودی توان هسته‌ای ایران است. او حاضر است برای این هدف، جامعه ایران را قتل‌عام و نابود کند.»
سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا افزود: «از طرفی، نتانیاهو درحالی به‌دنبال تصرف غزه است که طبق اطلاعات منتشر شده، کشورهای منطقه از جمله مصر به این اقدام واکنش نظامی نشان خواهند داد. پادشاه اردن نیز گفته که در صورت وقوع چنین تحولاتی از مصر حمایت خواهد کرد. ایران، عربستان سعودی، ترکیه و دیگر کشورهای منطقه ساکت نخواهند نشست. مصر روابط خوبی با چین و ایران دارد. چین نیز اعلام کرده که در صورت حمله به مصر، بی‌تفاوت باقی نخواهد ماند.»
او در ادامه اشاره کرد: «با منفجر شدن غزه، ممکن است آمریکا به جنگی گسترده کشیده شود و ما برای آن آماده نیستیم.»
سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا در پاسخ به سوالی درباره ادعای نئوکان‌ها علیه ایران و معرفی تهران به‌عنوان «تهدیدی مستقیم علیه منافع ملی آمریکا» تصریح کرد: «نه، ایران هرگز تهدیدی مستقیم علیه آمریکا نبوده است. متأسفانه همه اندیشکده‌های واشنگتن تحت کنترل صهیونیست‌ها درآمده‌اند و آن‌ها در چندین دهه اخیر، ادعا کردند که همه بحران‌های خاورمیانه به ایران بازمی‌گردد.»

ایران پرسمان

دیدار نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید
نتانیاهو، ترامپ را ترغیب کرد که ژنرال سلیمانی را ترور کند
او تصریح کرد: «تنها دلیل این جهت‌گیری این است که ایران در حال مقاومت علیه اسرائیل است. پس به باور صهیونیست‌ها، ایران دشمن اسرائیل است و باید از آن اهریمن‌سازی کرد. اخیراً یکی ادعا کرد که ایران سربازان آمریکایی در عراق را کشته است. به آن فرد گفتم اگر نیروی خارجی به یکی از کشورهای همسایه ما حمله می‌کرد، شما چکار می‌کردید؟ قطعاً آمریکا به کشور همسایه خود کمک می‌کرد تا در برابر نیروی خارجی مقاومت کند.»
سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا افزود: «ایرانیان به عراقی‌ها کمک کردند تا در برابر تجاوز خارجی مقاومت کنند. ژنرال سلیمانی به ما کمک کرد تا داعش را شکست دهیم و به صلح در عراق برسیم. اما نتانیاهو ترامپ را ترغیب کرد تا او را ترور کند. ترور او یک اشتباه بود. هرگز تصور درستی از ایران در آمریکا وجود نداشته است. ایرانیان همواره از شیعیان و دیگر اقلیت‌ها دفاع کرده‌اند.»
او تصریح کرد: «پیش از اشغال لبنان توسط اسرائیل، هیچ حزب‌اللهی وجود نداشت. مشابه آمریکا، اسرائیلی‌ها خودشان دشمنان خود را ایجاد کرده‌اند. کشورهایی همچون ایران به‌دنبال دشمنی با ما نیستند. در واقع، ایران در دهه‌های اخیر همواره تلاش کرده که روابط خود با آمریکا را بهبود ببخشد اما همواره تحت فشار اسرائیل، آمریکا پیشنهادات ایران را رد کرده است.»

ایران پرسمان

حملات رژیم صهیونیستی به غزه
سلاح هسته‌ای باعث شده تا اسرائیل دیگر کشورها را تهدید کند
سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا در پاسخ به سوالی درباره نظارت سنگین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر تأسیسات هسته‌ای ایران و عدم وجود هرگونه نظارت بر تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «هیچ نظارتی بر تأسیسات هسته‌ای اسرائیل وجود ندارد. سلاح هسته‌ای باعث شده تا اسرائیل دیگر کشورها را تهدید کند و به یک قلدر تبدیل شود. به باور اسرائیلی‌ها اقدامات آن‌ها عادلانه است.»
او افزود: «اسرائیلی‌ها فکر می‌کنند خاص هستند و هرگز به قوانین بین‌المللی حتی در حوزه انرژی هسته‌ای پایبند نخواهند بود. اسرائیل خواستار آزادی عمل کامل و حمایت آمریکاست. بدون آمریکا، اسرائیل هیچ آزادی عملی ندارد. اگر ایران به سلاح هسته‌ای برسد، می‌تواند مانع وقوع جنگ در خاورمیانه شود. به هند و پاکستان نگاه کنید. 2 کشور دارای سلاح هسته‌ای، از زمانی که به سلاح هسته‌ای دست پیدا کردند وارد جنگی جدی علیه یکدیگر نشده‌اند.»
سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا تصریح کرد: «ترامپ خواستار جنگ با ایران نیست. اما احساسات او کافی نیست. خواسته او نیازمند اقدامات جدی است. ترامپ تحت تأثیر اطرافیان خود قرار دارد. ترامپ همچنین در برابر غزه بی‌تفاوت است. بسیاری در غزه درحال قتل‌عام شدن هستند.»

ایران پرسمان

تابلوهای حمایت از غزه در صنعاء
ادعای ترامپ درباره تسلیم شدن یمن دروغ است
او درباره ادعای ترامپ درباره تصمیم نیروهای مسلح یمن برای عدم حمله به کشتی‌های آمریکایی و توقف حملات آمریکا به یمن تأکید کرد: «نمی‌دانم اظهارات ترامپ واقعی باشد. ادعای او درباره تسلیم شدن یمن دروغ است. حوثی‌ها از اول اعلام کردند که هدف آن‌ها حمایت از برادرانشان در غزه است. مطمئن نیستم که ترامپ اطلاعات درستی دریافت کرده باشد. اما او دوست دارد اخبار را به‌گونه‌ای که به نفع دولتش است اعلام کند.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1249043/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

از امام رضا(ع) بخواه دعا کند هدایت شویم

دهانه آتشفشان راین در کرمان

خلاقیت هنرمند مشهدی در آماده سازی کیک با طرح آهو

آماده سازی و نصب دسته گل‌های سالروز ولادت امام رضا (ع)

تفحص پیکر شهیدی با قمقمۀ پرازآب

این شمس الشموس است که از راه رسیده

نام رضا صفای دل اولیا بود

مولودی خوانی آقای عباس حیدر زاده در حرم رضوی

سرودخوانی آقای حاج مهدی سروری در حرم رضوی

حکمت/ ارزش گمان مؤمن

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

تصادف یک خودرو با خودروی برقی کودک یک‌ساله

توصیه خادم مهمان سرای غدیر برای خواندن یک دعای خاص در مشهد

نمایی زیبا از طبیعتِ تالش

آیین تعویض پرچم گنبد حرم مطهر رضوی

چگونه سال اولی‌ها را به حرم مطهر امام رضا (ع) می‌برید؟

نگاهی به گنجینه‌هایی که در موزه آستان قدس حرم رضوی

خاطره یک پزشک از شفا یافتن دو کودک نابینا از یک روستا

مداحی ابوالفضل مشکینی در صحن حضرت به مناسبت ولادت امام رضا (ع)

نمایی زیبا از تعویض پرچم گنبد امام رضا(ع)

چندتا لوکیشن در مازندران که تو بهار حتما باید ببینید

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

تحلیل هاآرتص از وعده خبر بزرگ ترامپ درباره ایران

سفارت ایران در واتیکان، انتخاب پاپ جدید را تبریک گفت

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

بی انصافی در نماز

شگفتی طبیعت؛ تخم‌گذاری حلزون غول‌پیکر از گردن

ارتفاعات رودبار در گیلان

علت انتخاب نام خانوادگی ایرانی برای فرمانده نیروی دریایی ارتش

ماجرای جالب یکی از خادمان مهمان سرای غدیر برای خادم شدن

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

غزل زیبای سعدی

کمالوندی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی دارد و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

وسایل نوستالژیک و قدیمی که حس خوبی به شما میدهد

وسیع ترین چشمه آب گرم جهان

بر فرازِ خلیج فارس

مکانی زیبا در قزاقستان

وقتی یوزپلنگ به مرغ‌های شاخدار درس پرواز می‌دهد!

لحظه ریزش دیوار روی یک آتش‌نشان