چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
اقتصاد روز

پیش بینی قیمت طلا و سکه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیش بینی قیمت طلا و سکه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
ایران پرسمان - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز سه شنبه با روند افزایشی بازگشایی شد. رشد قیمت دلار و روند افزایشی اونس جهانی طلا، بازار طلای داخلی را با رشد‌های میلیونی همراه ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز سه شنبه با روند افزایشی بازگشایی شد. رشد قیمت دلار و روند افزایشی اونس جهانی طلا، بازار طلای داخلی را با رشد‌های میلیونی همراه کرد. حباب سکه در چهارمین روز هفته صعودی بود و قطعات سکه در کانال‌های قیمتی بالاتر معامله شدند.
قیمت طلا و سکه در چهارمین روز هفته با افزایش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. رشد بیش از دو هزار تومانی قیمت دلار، بازار طلا را با تلرانس 500 هزار تومان تا سه میلیون و 500 هزار تومانی افزایش داد.
بازار



پیش بینی قیمت طلا و سکه
معامله‌گران، بلاتکلیفی در اخبار سیاسی و رشد انتظارات تورمی را دلیل روند صعودی قیمت طلا و سکه می‌دانند. معامله‌گران علاوه بر افزایش قیمت دلار، معتقدند رشد حباب قطعات سکه نیز دلیل ورود تقاضاهای جدید به بازار طلا بوده است. آنها بر این باورند، لیدر تعیین قیمت در بازار طلا، قیمت دلار است که بازارساز نیز نتوانسته با خبردرمانی روند افزایشی آن را متوقف کند.
بر همین اساس به‌نظر می‌رسد در معاملات روز چهارشنبه نیز فرمان بازار طلا و سکه به دست سه عامل مهم دلار، اونس جهانی و تقاضا باشد. در صورتی که قیمت دلار همچنان سیگنال صعودی دریافت کند، قیمت‌ها در بازار طلا و سکه نیز از دلار پیروی خواهند کرد.
قیمت نقره 9 هزار تومان ریخت
گفتنی است اونس جهانی طلا با رشد 18 دلاری روی رقم 3248 دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز روی رقم 32 دلار و 52 سنتی در حال معامله است و افزایش 11 سنتی دارد.. هر گرم نقره 999 با افت 9 هزار تومانی روی رقم 98 هزار و 870 تومانی در حال معامله است.
سکه بهار آزادی 68 میلیونی شد
قیمت سکه امامی سه‌شنبه 30 اردیبهشت با رشد سه میلیون و 500 هزار تومانی روی رقم 74 میلیون 489 هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه‌ بهار آزادی افزایش دو میلیون و 620 هزار تومانی داشت و روی رقم 68 میلیون و 610 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌سکه افزایش 500 هزار تومانی داشت و با رقم 42 میلیون تومانی معامله شد. ربع‌ سکه رشد 900 هزار تومانی داشت و روی رقم 24 میلیون و 300 هزار تومانی به کار خود پایان داد. سکه گرمی در سطح 13 میلیون و 800 هزار تومانی معامله شد و افزایش 300 هزار تومانی داشت.
مثقال طلا در کانال 28 میلیونی معامله شد
قیمت طلا روز سه‌شنبه همانند سکه افزایشی شد. هر مثقال طلای 18 عیار با رشد یک میلیون و 516 هزار تومانی با رقم 28 میلیون و 612 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با رشد 314 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 571 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 483 هزار تومانی معامله شد.
حباب نیم سکه کاهشی شد
حباب سکه در چهارمین روز هفته به غیر از افت 514 هزار تومانی نیم‌سکه در تمام قطعات رشد داشت. حباب سکه امامی 771 هزار تومان، سکه بهار آزادی 601 تومان، ربع سکه 393 هزار تومان و سکه گرمی 51 هزار تومان رشد داشت.


نظرات شما