ایران پرسمان - شفقنا / رای الیوم نوشت: اینکه «محمد رعد» رئیس فراکسیون پارلمانی حزب الله تاکید می کند که خلع سلاح این حزب به معنای تن دادن به دیکته های اسرائیل و آمریکا و خودکشی و خیانت به حاکمیت ملی لبنان و هدیه ای رایگان به اشغالگران است، به معنای آن است که مقاومت در لبنان تصمیم مقابله با توطئه خلع سلاح این حزب با هر بهایی را گرفته است.
عبدالباری عطوان تحلیلگر جهان عرب با اشاره به این موضوع در روزنامه اینترنتی رای الیوم آورده است: ژوزف عون رئیس جمهور و نواف سلاح نخست وزیر لبنان با موافقت خود با سند آمریکا در خصوص خلع سلاح مقاومت، شریک این توطئه هستند.
اگر آموس هوکشتاین فرستاده سابق آمریکا موفق شد لبنانی ها را برای تصویب طرح آتش بس فریب دهد، تام بارک هرگز نخواهد توانست طرح خود را برای نابودی مقاومت اجرایی کند.
تظاهرات کنندگانی که با موتورسیکلت در ضاحیه جنوبی بیروت به صورت مسالمت آمیز تظاهرات می کنند و شعارهای مقاومت و کرامت سر می دهند، تهدیدی برای صلح امنیتی لبنان نیستند بلکه تهدیدکنندگان صلح داخلی لبنان کسانی هستند که می خواهند این کشور را به یک منطقه تفریحی و آزاد و بدون حاکمیت و کرامت پس از غرق کردن آن در دریایی از خون تبدیل کنند.
خلع سلاح به معنای خلع حاکمیت ملی عربی-اسلامی است و باید به رهبری سیاسی و میدانی حزب الله به خاطر نیفتادن در دام اسرائیل احسنت گفت.
مقاومت لبنان، سلامت خود را بازیافته و در آمادگی کامل نظامی و روحی برای مقابله با آمریکا و اسرائیل و مزدوران آنها در داخل لبنان و محیط عربی به سر می برد.
ما به خوبی از تفاوت بین جنگ داخلی اول که 15 سال به طول انجامید و حمایت مستقیم آمریکا و اشغالگران از کسانی که میخواستند مقاومت را خلع سلاح کنند و اینکه این حمایت علیه سلاح های غیرلبنانی، یعنی سلاح های فلسطینی بود، آگاه هستیم. با این حال، شرایط در جنگ دوم تغییر کرده است و هدف، سلاح های ملی لبنان و محور مقاومت و عزت است.
خروج وزرای احزاب دوگانه شیعیان از جلسه دولت لبنان پیرامون خلع سلاح حزب الله باعث از بین رفتن مشروعیت آن و همچنین مشروعیت پیمان طائف شد که مهمترین عنوان صلح داخلی و همزیستی لبنان بوده است.
فروپاشی توافق طائف با شلیک اولین گلوله در هرگونه رویارویی بین مقاومت و کسانی که علیه سلاح های آن توطئه میکنند، به معنای تبخیر تمام مفاد دیگر آن، به ویژه ساختار فرقه ای فعلی و توزیع «ناعادلانه» مناصب ارشد، به ویژه ریاست جمهوری و نخست وزیری، خواهد بود.
در پایان امیدواریم که رئیس جمهور لبنان و وزرایش برای نجات لبنان، فورا از تصمیم خود برای خلع سلاح حزب الله دست بکشند و به معادله طلایی «ارتش، مردم و مقاومت» بازگردند که باعث حفظ حاکمیت و صلح داخلی این کشور شده است.
آمریکا و اسرائیل همه جنگ های اخیر خود را باخته اند. خوب است پیروزی بزرگ حزب الله بر اسرائیل در روز یکشنبه بزرگ را به یاد بیاوریم که در آن موشک های حزب الله قلب تل آویو و اتاق عملیات ارتش اسرائیل و همچنین بزرگترین مقر جاسوسی در جهان موسوم به مقر یگان 8200 را هدف قرار داد. این موشک های مبارک هنوز هم هست و دست کم به بیش از 7500 موشک می رسد.
بازار ![]()