دوشنبه ۳ شهريور ۱۴۰۴
جهان ما

شهادت ۴ خبرنگار در حمله هوایی صهیونیست‌ها به بیمارستان «ناصر» غزه

شهادت ۴ خبرنگار در حمله هوایی صهیونیست‌ها به بیمارستان «ناصر» غزه
ایران پرسمان - مهر /۴ خبرنگار فلسطینی امروز در نتیجه حمله موشکی به بیمارستان ناصر شهید شدند و ۱۱ فلسطینی دیگر در نتیجه گرسنگی ناشی از قحطی و محاصره صهیونیست‌ها به شهادت ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهر /4 خبرنگار فلسطینی امروز در نتیجه حمله موشکی به بیمارستان ناصر شهید شدند و 11 فلسطینی دیگر در نتیجه گرسنگی ناشی از قحطی و محاصره صهیونیست‌ها به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگار شبکه الجزیره گزارش داد که رژیم صهیونیستی در حمله و بمباران مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس واقع جنوب نوار غزه 14 شهروند از جمله 4 خبرنگار از جمله «معاذ ابو طه»، «محمد سلامه»، «حسام المصری» و «مریم ابو دقه» را به شهادت رساند. با شهادت این 4 نفر تعداد شهدای خبرنگار در غزه به عدد 244 نفر افزایش پیدا کرد.

ایران پرسمان

بازار
منابع بیمارستانی در غزه ساعتی قبل از این حمله گزارش دادند که 21 فلسطینی در حملات هوایی اسرائیل که از صبح امروز مناطق مختلف نوار غزه را هدف قرار داده است، به شهادت رسیده‌اند، در حالی که تیم‌های پزشکی همچنان با مشکلاتی در دسترسی به برخی از محل‌های بمباران مواجه هستند.
همچنین رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که در اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در منطقه‌ای واقع در شمال غرب شهر غزه، سه تن شهید و تعدادی نیز زخمی شده‌اند. بیمارستان العوده غزه نیز اعلام کرد که 4 شهید و 19 زخمی در حمله به افراد در صف انتظار کمک و غذا در محور «نتساریم» به این بیمارستان منتقل شده‌اند.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در 24 ساعت گذشته، 11 مورد فوتی ناشی از گرسنگی و قحطی و سو تغذیه ثبت شده است که دو تن از آن‌ها کودک است.
بنا به این گزارش، با شهادت این 11 تن، شمار شهدای گرسنگی و قحطی غزه به 300 نفر افزایش یافت که 117 تن از آن‌ها کودک هستند.


نظرات شما