جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴
اقتصاد روز

اعتراض روسیه به فروش دارایی‌هایش در انگلیس

اعتراض روسیه به فروش دارایی‌هایش در انگلیس
ایران پرسمان - ایرنا / سفارت روسیه در لندن استفاده انگلیس از دارایی‌های مسدود شده دولت روسیه برای خرید تجهیزات نظامی برای اوکراین را محکوم کرد و آن را «عملی مجرمانه» خواند. ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / سفارت روسیه در لندن استفاده انگلیس از دارایی‌های مسدود شده دولت روسیه برای خرید تجهیزات نظامی برای اوکراین را محکوم کرد و آن را «عملی مجرمانه» خواند.
سفارت روسیه در بیانیه‌ای به اعتراف گرنت شپس وزیر دفاع پیشین انگلیس مبنی بر اینکه لندن بیش از یک میلیارد پوند (تقریباً 1. 35 میلیارد دلار) از درآمد حاصل از دارایی‌های روسیه را برای تأمین مالی کمک‌های نظامی به اوکراین اختصاص داده است، اشاره کرد.
در این بیانیه آمده است: چنین اقداماتی در هر مکانی غیرقانونی تلقی می‌شود. توقیف مجرمانه اموال یک کشور دیگر و استفاده از آن در ماجراجویی‌های ژئوپلیتیکی، اعتبار بین‌المللی لندن، از جمله در میان سرمایه‌گذاران خارجی را بیشتر تضعیف می کند.
سفارت روسیه تأکید کرد که مسکو به این اقدامات غیردوستانه انگلیس پاسخ خواهد داد.
در این بیانیه هشدار داده شده است: دولت انگلیس باید درک کند که هرگونه اقدام غیردوستانه علیه روسیه و منافع مشروع آن بی‌پاسخ نخواهد ماند.
بازار
دولت انگلیس در اکتبر 2024 اعلام کرد که وامی به ارزش 2. 26 میلیارد پوند به اوکراین ارائه خواهد داد که از محل درآمد حاصل از دارایی‌های مسدود شده روسیه تأمین می‌شود.
تا به امروز، لندن دو سوم مبلغ تعیین شده را به کی یف منتقل کرده است. آخرین انتقال در ماه‌آوریل انجام شد. بخش باقیمانده سال آینده اختصاص خواهد یافت.


نظرات شما