دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
جهان ما

دو انفجار مهیب در جنوب لبنان؛ چند ساختمان در شهرک حولا فروریخت

دو انفجار مهیب در جنوب لبنان؛ چند ساختمان در شهرک حولا فروریخت
ایران پرسمان - ایرنا /رسانه‌های لبنانی از وقوع دو انفجار مهیب در نزدیکی شهرک حولا در جنوب لبنان خبر دادند. به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، به گفته این منابع، حمله هوایی ارتش رژیم ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا /رسانه‌های لبنانی از وقوع دو انفجار مهیب در نزدیکی شهرک حولا در جنوب لبنان خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، به گفته این منابع، حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به شرق شهرک «حولا» در جنوب لبنان موجب فروریختن ساختمان‌هایی در این منطقه شد.
شبکه الجزیره نیز از حمله پهپادی اسرائیل به شهرک البیساریه در صیدا واقع در جنوب لبنان خبر داد.
تاکنون گزارشی از میزان تلفات این حمله منتشر نشده است.
بازار
وزارت بهداشت لبنان نیز ساعاتی پیش از شهادت یک شهروند لبنانی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خودروی شخصی در شهرک حومین بالا در شهرستان النبطیه در جنوب خبر داد.
این انفجارها در خاک لبنان در حالی صورت می‌گیرد که نواف سلام نخست‌وزیر لبنان یکشنبه شب تأکید کرد که دولت این کشور از موضوع حاکمیت ملی چشم‌پوشی نکرده و شبانه‌روز برای عقب‌نشینی کامل نیروهای اسرائیلی تلاش می‌کند.
از سوی دیگر به گفته وزیر بهداشت لبنان در طول یک ماه گذشته در نتیجه تجاوزات هوایی رژیم اشغالگر، 28 لبنانی شهید شدند.
حملات رژیم اشغالگر به لبنان طی ماه‌های اخیر به خصوص در مناطق جنوبی این کشور به شدت افزایش یافته است؛ به طوری که هر روزه طی چند نوبت در جنوب لبنان حملات پهپادی و هوایی انجام می‌دهد.
رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات هوایی خود به مناطق جنوبی لبنان، پنجشنبه گذشته حملات هوایی جدیدی با استفاده از پهپادهای نظامی انجام داد که شهادت سه تن و زخمی شدن 11 نفر دیگر از شهروندان لبنانی را در پی داشت.
این حملات و تجاوز به خاک لبنان در حالی صورت می‌گیرد که نقض مکرر حاکمیت این کشور توسط رژیم صهیونیستی با سکوت نگران‌کننده جامعه جهانی همراه بوده و نگرانی‌ها درباره هدف‌گیری مستقیم غیرنظامیان و زیرساخت‌های شهری را افزایش داده است.
رژیم صهیونیستی یکم اکتبر 2024 (10 مهر 1403)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد.
بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی 60 روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.
ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.


نظرات شما