چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴
جهان ما

سقوط هواپیمای نظامی در سودان

سقوط هواپیمای نظامی در سودان
ایران پرسمان - ایسنا /۲ منبع نظامی در سودان از سقوط هواپیمای باربری نظامی در شرق این کشور و کشته شدن تمامی خدمه آن خبر دادند. ۲ منبع نظامی در سودان به خبرگزاری فرانسه اعلام ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /2 منبع نظامی در سودان از سقوط هواپیمای باربری نظامی در شرق این کشور و کشته شدن تمامی خدمه آن خبر دادند.
2 منبع نظامی در سودان به خبرگزاری فرانسه اعلام کردند که یک فروند هواپیمای باربری نظامی روز سه‌شنبه در حین تلاش برای فرود در یک پایگاه هوایی در شرق این کشور سقوط کرد و تمام خدمه آن کشته شدند.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، یک منبع نظامی که خواست نامش فاش نشود، زیرا مجوز صحبت با رسانه‌ها را نداشت، گفت: «یک نقص فنی باعث سقوط هواپیمای باربری ارتش از نوع «الیوشن» در حین تلاش برای فرود در پایگاه هوایی «دقنه» واقع در شهر پورتسودان شده است.»
بازار
منبع نظامی دیگری تأکید کرد که تمام خدمه هواپیمای ایلیوشن-76 کشته شدند.
ارتش سودان تاکنون هیچ بیانیه رسمی در مورد این حادثه منتشر نکرده است و تعداد دقیق افراد حاضر در هواپیمای نظامی هنوز مشخص نیست.
هواپیمای باربری ایلیوشین-76 که در اتحاد جماهیر شوروی طراحی شده است، همواره ستون فقرات ارتش بوده و برای انتقال تجهیزات و پرسنل در خطوط مقدم استفاده می‌شود.
این حادثه در حالی رخ می‌دهد که سودان درگیر یکی از بدترین بحران‌های انسانی در جهان است.
جنگ مداوم از آوریل 2023 بین ارتش و نیروهای واکنش سریع، ده‌ها هزار کشته بر جای گذاشته، حدود 12 میلیون نفر را آواره داخلی یا پناهنده خارجی کرده و به زیرساخت‌ها آسیب شدید وارد کرده است.


نظرات شما