ایران پرسمان - ایرنا /پلیس نیجریه روز یکشنبه اعلام کرد که ۱۳۰ دانشآموز و کارمند ربوده شده توسط یک گروه مسلح از یک مدرسه کاتولیک در ایالت نیجر در مرکز این کشور پس از یک ماه آزاد شدند.
به گزارش شبکه روسیا الیوم، «واسیو ابیودون» سخنگوی پلیس ایالت نیجر در بیانیهای اعلام کرد: گروه باقیمانده از دانشآموزان ربودهشده اکنون آزاد شدهاند.
وی افزود: در مجموع ۱۳۰ تن از جمله کارکنان، آزاد شدند.
بازار ![]()
بر اساس این گزارش، افراد مسلح ۲۱ نوامبر (۳۰ آبان) به مدرسه کاتولیک «سنت مری» در مجتمع مسکونی «بابیری» در ایالت نیجر واقع در شمال مرکز نیجریه یورش برده و دستکم ۳۰۳ دانشآموز و ۱۲ معلم را ربودند.
در ساعات نخست پس از این حمله، ۵۰ نفر موفق به فرار شدند و اوایل ماه جاری نیز ۱۰۰ دانشآموز دیگر آزاد شدند.
سخنگوی پلیس درباره سرنوشت ۳۵ دانشآموزی که وضعیت آنان نامشخص بود و همچنین معلمان مفقود شده گفت: جزئیات بیشتر متعاقباً اعلام خواهد شد.
در سالهای اخیر، چندین ایالت در شمال نیجریه شاهد افزایش حملات گروههای مسلح به مدارس با هدف اخاذی و باج گیری بودهاند؛ روندی که نگرانیها درباره امنیت دانشآموزان و تداوم روند آموزشی در این کشور را افزایش داده است.