ایران پرسمان

آخرين مطالب

وحشت انسان ها از آیدا! خردنامه

وحشت انسان ها از آیدا!
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / «گاردین» در گزارشی با عنوان «روبات هنرمند» نوشته است: آیدا روباتی است که در میان انسان‌ها، وحشت به پا کرده است. این زن، اگر بشود به آن گفت زن، کار خود را در هنر با نقاشی آبستره یا انتزاعی آغاز کرد و بعد به نقاشی از خود پرداخت.
آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ که هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند، مطلب بالا را عنوان کرده است.
برخی اخبار امروز (3 خردادماه) روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:
_ خبر نخست روزنامه «فایننشال تایمز» از مقابله با ویروس هندی نوشته است: اطلاعات تازه خبر می‌دهد که واکسن‌های مقابله با کرونا قادر به مهار ویروس جهشی هندی نیز هست. 
این روزنامه در گزارش دیگری با عنوان «دگرگونی جهان» نوشته است: کشتن جورج فلوید، توسط یک افسر سفیدپوست در آمریکا تاریخ پرخشونت آمریکا علیه سیاهان را آشکار و همه معترضان جهان را در یک نهضت تازه شکل گرفته، متحد کرد. تصویرهای نژادپرستانه قرن‌های گذشته، در یک سال اخیر زنده شدند. دبورا دوگلاس، تحلیل‌گر سیاسی نوشته است: 9 دقیقه و 20 ثانیه، برای خفه کردن یک سیاه که جهان را به صدا درآورد.
_ «گاردین» در گزارشی با عنوان « رودررو با صهیونیسم» نوشته است: یهودیان آمریکا، اکنون برای مقابله با اسرائیل قیام کرده‌اند. شعاری در دست زن سالخورده یهودی در خیابان‌ها دیده می‌شود که می‌گوید صهیونیسم یعنی نسل‌کشی. آربل آنگل، سردبیر یک نشریه یهودی نیز نوشته است که من در راه‌پیمایی با فلسطینیان و در همبستگی با آنها در سال 2014 تنها بودم. اما اکنون، تنها نیستم. جاناتان فریدلند، تحلیل‌گر سیاسی انگلیس گفته است: اسرائیل باید بداند، اکنون وزن انتقادات علیه آن سنگین شده است. در تظاهرات همبستگی با فلسطینیان در 15 می، حضور یهودیان، پدیده‌ای غریب بود و اکنون شگفت‌انگیز.
* از حاشیه خبرها:

ایران پرسمان


«گاردین» در گزارشی با عنوان «روبات هنرمند» نوشته است: آیدا روباتی است که در میان انسان‌ها، وحشت به پا کرده است. این زن، اگر بشود به آن گفت زن، کار خود را در هنر با نقاشی آبستره یا انتزاعی آغاز کرد. بعد به نقاشی از خود پرداخت. 
آیدا، نخستین روبات هنرمند فراواقعی است که آثارش در موزه طراحی تمدن، به تماشا گذاشته خواهند شد. اکنون پرسش جهان هنر این است: چه بر سر هویت و خلاقیت می‌آید؟ آنچه انسان تا به امروز به خاطر آنها فخر می‌فروخت.
یک گروه برنامه‌ساز، روبات‌ساز، کارشناس هنر و روانشناسان برای ساخت روبات آیدا کار کرده‌اند. با این روبات، جایگاه انسان در هنر، چه خواهد شد؟

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/291189/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند