دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
اقتصاد روز

سردار فدوی: وحدت و انسجام، عامل پیروزی در مواجهه با تهدیدات و دشمنان است

سردار فدوی: وحدت و انسجام، عامل پیروزی در مواجهه با تهدیدات و دشمنان است
ایران پرسمان - ایسنا / جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: از بهمن ۱۳۵۷ تاکنون، دشمنی استکبار جهانی با انقلاب اسلامی حتی یک روز متوقف نشده و همواره بر شدت آن ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: از بهمن 1357 تاکنون، دشمنی استکبار جهانی با انقلاب اسلامی حتی یک روز متوقف نشده و همواره بر شدت آن افزوده شده است.
سردار علی فدوی دوشنبه 27 مرداد در مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان، اظهار کرد: بیش از چهل سال است که انقلاب اسلامی با استقامت و پایمردی مردم همیشه در صحنه و پاسداران غیور ادامه داشته و دشمنی‌های مستکبران و شیطان بزرگ هیچ‌گاه باعث توقف این مسیر نشده است.
وی با اشاره به استمرار تقابل دشمنان با انقلاب، ضمن یادآوری اینکه از همان ساعات اولیه پس از پیروزی انقلاب، دشمنی‌ها آغاز شده و هیچ‌گاه تعطیل نشد، افزود: امروز پس از گذشت بیش از 45 سال همچنان شاهد تداوم این خصومت‌ها هستیم، اما انقلاب اسلامی با وجود همه فشارها سرافراز و قدرتمند باقی مانده است.
بازار
جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر نگاه تکلیف‌گرایانه در مکتب امام خمینی (ره)، ادامه داد: حضرت امام بارها فرمودند ما مکلف به انجام وظیفه هستیم، نه مکلف به نتیجه. وقتی انسان به وظایف الهی عمل کند، خداوند متعال بهترین نتایج را رقم خواهد زد.
فدوی با بیان اینکه قدرت‌های استکباری بارها دچار خطای محاسباتی در مواجهه با ایران شده‌اند، تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس دشمنان تصور می‌کردند می‌توانند انقلاب را شکست دهند، اما به خواست خداوند ناکام ماندند. امروز نیز همان خطاها را تکرار می‌کنند و هر بار شکست می‌خورند. نمونه اخیر آن نیز عملیات موفق موشکی فرزندان ایران بود که اصلی‌ترین مراکز رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده و پیام روشنی به همه مستکبران اعلام کردند.
او شهادت را بالاترین افتخار پاسداران انقلاب دانست و گفت: فرماندهان و رزمندگان بسیاری از میان دوستان و همراهان ما به مقام رفیع شهادت نائل شدند و این مسیر همچنان ادامه دارد. همان‌گونه که پیامبر اسلام و امیرالمؤمنین (ع) نیز در میدان نبرد یاران شهید دادند، ما نیز این سنت الهی را تجربه می‌کنیم.
جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر رسالت سپاه در همه عرصه‌ها، تشریح کرد: سپاه پاسداران محدود به حوزه نظامی نیست. هر جا که انقلاب اسلامی نیازمند خدمت باشد، از آبرسانی و آبخیزداری گرفته تا سازندگی و محرومیت‌زدایی، سپاه با همه توان حضور دارد. در عین حال، مراقبت اصلی ما معطوف به دشمنی خبیث‌ترین دشمنان یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
فدوی تصریح کرد: وعده خداوند حق است و حزب‌الله همواره پیروز خواهد بود. امروز افتخار بزرگ همه پاسداران و بسیجیان این است که در مسیر تکلیف‌گرایی، خدمت به مردم و ایستادگی در برابر مستکبران حرکت می‌کنند و این روند با قوت ادامه خواهد داشت. 
وی ضمن یادآوری حضور برخی پاسداران بازنشسته در عملیات‌های جبهه و دفاع مقدس، بیان کرد: تجارب و حضور این پیشکسوتان در دوران سخت هشت سال دفاع مقدس و عملیات‌های بعدی، همچنان برای پاسداران جوان و پیشکسوتان فعال ارزشمند است و می‌تواند چرخه خدمت را تقویت کند.
جانشین فرمانده کل سپاه با تقدیر از خانواده‌های پاسداران و شهدا و ایثارگران، گفت: صبوری و همراهی خانواده‌های شهدا و ایثارگران نقش مهمی در استمرار خدمت و انجام تکالیف پاسداری دارد و بی‌تردید بدون پشتیبانی آنها، بسیاری از موفقیت‌ها امکان‌پذیر نبود.
او همچنین تاکید کرد: هر تکلیف و مسئولیتی که در استان یا کشور به فردی محول می‌شود، با همدلی و همکاری همه نیروها انجام می‌شود و این وحدت و انسجام، عامل پیروزی در مواجهه با تهدیدات و دشمنان است.
وی با اشاره به اینکه دشمن در جنگ 12 روزه اخیر با تمام قوا به میدان آمد و تصور می‌کرد که موفق می‌شود، اذعان کرد: دشمن در این جنگ دچار خطای محاسباتی شد و همان مولفه‌ها یعنی خدا و شهادت را نادیده گرفت به همین خاطر بود که شکست خورد.
فدوی با اشاره به اینکه قاعده قرآن این است که هیچ‌گاه شیطان و حزبش پیروز نمی‌شود، یادآور شد: در قرآن آمده که حزب خدا همیشه پیروز است و ما به آنچه قرآن فرموده است باور داریم و هر روز تلاش می‌کنیم که باورمان را تقویت کنیم.


نظرات شما